News

12 cupluri de celebrități ce sunt surprinse foarte rar de camere

iulia.statie
May 31, 2020 10:05 AM

Este foarte greu să ai o viață personală departe de camere atunci când ești vedetă.

Pe aceeasi temaCele mai frumoase cupluri de la Gala Met 2019

Totuși, câteva cupluri de celebrități fac tot ce se poate pentru a-și păstra relația discretă, un lucru extrem de dificil mai ales dacă ambii parteneri sunt faimoși.

De la relația secretă a lui Ryan Gosling cu Eva Mendes, la legătura misterioasă a lui Taylor Swift cu actorul englez Joe Alwyn, toate aceste vedete sunt fotografiate împreună foarte rar.

12 cupluri de celebrități ce sunt surprinse foarte rar de camere

Katy Perry și Orlando Bloom

Cei doi s-au logodit în februarie 2019 și sunt împreună încă din 2016. Surprinzător totuși, aceștia evită să fie surprinși împreună la evenimentele importante. Prima apariție publică a lor a fost când au pășit împreună pe covorul roșu în august 2019, la premiera serialului Carnival Row.

 

Ryan Gosling și Eva Mendes

Probabil acesta este cel mai discret cuplu de la Hollywood. Deși au doi copii împreună, Esmeralda și Amada, ei au rămas necăsătoriți și au apărut foarte rar împreună, formând un cuplu încă din 2011.

 

Cameron Diaz și Benji Madden

Unii oameni chiar uită că aceștia formează un cuplu, fiind foarte discreți. Actrița s-a măritat cu Madden în 2015, evenimentul întâmplându-se în același timp cu retragerea ei din actorie.

 

Leighton Meester și Adam Brody

Cei doi  au jucat în seriale pentru adolescenți (Brody în The O.C și Meester în Gossip Girl) iar acum formează un cuplu în viața reală. Deși sunt căsătoriți din 2014, ei evită să fie surprinși împreună și nu postează poze unul cu celălalt.

 

Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk

După 13 ani de mariaj cu Chris Martin, Gwyneth s-a măritat cu Brad Falchuk în 2018. Deși postează imagini împreună pe un site de socializare, aparițiile lor publice sunt foarte rare.

 

Taylor Swift și Joe Alwyn

Taylor este una dintre cele mai faimoase femei din lume, dar relația ei cu Joe Alwyn, un actor englez, este extrem de misterioasă. Cei doi nu au apărut niciodată pe covorul roșu împreună, iar Taylor a ajuns după Joe la Globul de Aur din 2019 pentru a-i ține companie, dar evitând pozele.

 

Chris Martin și Dakota Johnson

Deși cei doi au o relație plină de despărțiri și împăcări de doi ani, niciodată nu au fost împreună la evenimentele publice. Johnson a mai fost fotografiată împreună cu copiii pe care Chris îi are împreună cu Gwyneth Paltrow.

 

Natalie Portman și Benjamin Millepied

Portman l-a întâlnit pe dansatorul Millepied pe platoul de filmare al filmului Black Swan din 2010. Cei doi sunt foarte discreți, mutându-se de la Paris și Los Angeles des, împreună cu cei doi copii, Aleph și Amalia.

 

Daniel Craig și Rachel Weisz

Deși sunt căsătoriți din 2011, cei doi au apărut împreună pe covorul roșu destul de rar. Ba chiar, când Weisz a fost nominalizat pentru multiple premii pentru filmul The Favourite, acesta a venit singur la eveniment.

 

Ashton Kutcher și Mila Kunis

Ashton și Mila s-au întâlnit în anii 1990, atunci când filmau That ’70s Show. Două decenii mai târziu, prietenia lor s-a tranformat într-o relație romantică. Cei doi s-au căsătorit în 2015 și au doi copii împreună, Wyatt și Dimitri. Aparițiile lor publice sunt foarte rare.

 

Lara Worthington și Sam Worthington

Lara a fost model înainte de a-și întâlni soțul și a se căsători cu el în 2014. Cei doi au doi copii, Rocket și Racer. Aceștia sunt fotografiați foarte rar la evenimente.

 

Will Smith și Jada Pinkett-Smith

Will și Jada sunt împreună de peste doua decenii și au împreună doi copii deja faimoși, Jaden și Willow Smith. Deși formează un cuplu-star, cei doi apar foarte rar împreună în fotografii.

Sursă: Harper’s Bazaar