News

De ce au returnat Harry și Meghan cadouri de nuntă în valoare de 7 milioane de dolari

Verdict.ro
June 2, 2018 19:56 PM

Prințul Harry și Meghan Markle au avut nunta visurilor la Castelul Windsor, în Anglia, pe 19 mai, iar lumea încă nu se satură de fotografiile de la fericitul eveniment.

Au avut 600 de invitați, printre care familia regală, celebrități și personalități publice, pe lângă cele 47 de milioane de spectatori care au fost martori la nunta regală prin transmisiune live.

Bineînțeles, Harry și Meghan au primit și o mulțime de cadouri de nuntă – în valoare de 9 milioane de dolari! Cu toate că ei le-au cerut apropriaților și oaspeților să facă donații în locul cadourilor de nuntă, au primit și o mulțime de daruri de la celebrități și companii care nu au participat la nunta regală. Însă, detaliul necunoscut este că familia regală nu are voie să păstreze cadouri de la persoane necunoscute, ca să nu se pună problema unei exploatări. Așa că, ce au făcut cu ele? Le-au trimis înapoi. Aparent, acestea valorau 7 milioane de dolari și ele.

“Membrii familiei nu au voie să accepte cadouri de la persoane sau companii pe care nu le cunosc, ca să evite cazuri de exploatare,” spune declarația oficială de la palat. Nici Regina Elisabeth II nu are voie să primească daruri, din motive de securitate.

Probabil că atunci când ai o nuntă ca în povești – la prorpiu – și un prinț lângă tine – tot la propriu -, nu mai ai nevoie de cadouri luxoase. Însă gestul caritabil al invitaților rămâne unul de aplaudat!

Foto: I

nstagram