News

Acasa la Camelia Șucu, femeia care este de ani de zile in topul celor mai bogate femei din Romania

Verdict.ro
January 25, 2019 12:12 PM

Camelia Sucu, femeia care a reusit să construiască un imperiu, imediat după ce a terminat facultatea de medicină este de ani de zile în topul celor mai bogate femei din Romania. Si pe bună dreptate..De la „vanzatoare” intr-un mic magazin de mobila în magazinul Unirea, a ajuns să construiască unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de mobilă.

A trecut de la afacerea cu mobila la design interior, iar casa ei este model. Nu unul oarecare, ci unul locuit, spune cea numita de presa „Doamna Cash”. Penthouse-ul Cameliei Şucu este amplasat în Clubul Rezi­den­ţial Stejarii, investiţie realizată de omul de afaceri Ion Ţiriac şi unul dintre cele mai exclusiviste proiecte imobiliare de pe plan local.  Suprafaţa penthouse-ului are puţine compartimentări, este fluidă, această lipsă de „graniţe“ aducând un plus de generozitate la spaţiul oricum vast.

Are o zonă de citit şi una de entertainment, două dormitoare (unul al ei şi unul pe care l-a amenajat pentru copii), dressing, patru băi şi cameră de serviciu.  Marele atu al apartamentului meu sunt cele două terase, cu vedere spre pădure, unde verdele tronează mai ceva ca într-o seră.

Iubeste designul dar si moda

Iubeste pantofii cu tocuri stiletto si materialele de calitate: ” Iubesc designul, dacă mă gândesc mai bine, indiferent de domeniul la care e aplicat. Dar, ca să revenim la subiect, poți fi îmbrăcată oricât de banal, o pereche de tocuri spectaculoase te va scoate oricând din încurcătură. În plus, îmi plac mult bluzele și cămășile albe, cu croieli sofisticate, arhitecturale” a declarat pentru Alistmagazine.ro