News

Actorul Disney Cameron Boyce a murit. Avea doar 20 de ani

Verdict.ro
July 7, 2019 13:19 PM

Actorul american Cameron Boyce a încetat din viață la vârsta de 20 de ani. Acesta a murit în somn, din cauza unor probleme medicale.

Pe aceeasi temaTOMS X Disney - o colaborare plină de magie!

Actorul a  jucat în seria Descendants, iar cariera cinematografică și-a început-o în filmul horror ”Mirrors”, la vârsta de 9 ani.

Cel mai iubit actor Disney a murit. Avea doar 20 de ani

Tânărul actor era cunoscut și pentu numeroase filme şi seriale de televiziune. Şi-a început drumul spre succes cu rolul lui Luke în showul “Jessie”, iar mai apoi a jucat în franciza “Descendants”, dar şi în filmele “Grown Ups” şi “Grown Ups 2”.

Acesta s-a stins din viață la frageda vârstă de 20 de ani, în somn, din cauza unor probleme medicale.

“Cu inima grea, profund îndureraţi, anunţăm că în această dimineaţă l-am pierdut pe Cameron. El a murit în somn în urma unei crize provocate de o afecţiune medicală pentru care urma tratament. Lumea a rămas fără îndoială fără una dintre cele mai stălucitoare stele, spiritul său va trăi prin bunătatea şi compasiunea celor care l-au cunoscut şi l-au iubit.” a declarat un apropiat al familiei.

Avem inima frântă şi cerem intimitate în aceste momente extrem de dificile, în urma pierderii fiului şi fratelui nostru extrem de preţios” a mai declarat acesta.

În 2018, actorul a fost onorat cu titlul “Pioneering Spirit” la Gala Thrist, după ce tânărul a reuşit să strângă suma de 30.000 de dolari pentru o organizaţie nonprofit în vederea construirii unor puţuri de apă potabilă în Swaziland.