News

Actorul Idris Elba și Sabrina Dhowre s-au căsătorit în Maroc

Verdict.ro
April 27, 2019 15:19 PM

Actorul Idris Elba s-a căsătorit cu femeia visurilor lui! Bărbatul în vârstă de 46 de ani și iubita cu 17 ani mai tânără și-au spus „DA” în cadrul unei ceremonii spectaculoase în Maroc, scrie Daily Mail.

Actorul Idris Elba și Sabrina Dhowre s-au căsătorit în Maroc

În fotografiile surprinse de revista British Vogue, cuplul logodit la începutul anului trecut a strălucit în două ținute absolut superbe. Ceremonia a avut loc vineri la hotelul „Ksar Char Bagh” din Marrakesh.

Sabrina a optat pentru două rochii splendide create de Vera Wang, una vintage pentru ceremonia religioasă, iar alta cu perle pentru recepția de apoi. Idris a fost de asemenea extrem de chipeș într-un costum Ozwald Boateng.

 

View this post on Instagram

 

A first look at @SabrinaDhowre’s classic off-the-shoulder, A-line gown custom-made by @VeraWangGang, with make-up by @CTilburyMakeUp and hair by @LuanaB.Hair. See more of the world exclusive of #SabrinaDhowre and #IdrisElba’s wedding celebrations in the upcoming July 2019 issue of #BritishVogue. Photographed by @SeanThomas_Photo.

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Dana Rogoz. „Tot momentul cererii în căsătorie s-a petrecut în prima noastră ..”

Cu cine a mai fost căsătorit actorul?

Idris și Sabrina și-au început relația în luna martie a anului 2017. Actorul a mai fost căsătorit de două ori. Din 1999 până în 2003, Idris a fost căsătorit cu make-up artista Hanne Kim Norgaard. Împreună cuplul are o fiică în vârstă de 16 ani.

Trei ani mai târziu, în 2006, Idris o cunoaște pe Sonya Hamlin. Cei doi s-au căsătorit în secret și au divorțat cu doar patru luni mai târziu.

Citește și: Este Leonardo DiCaprio pregătit de căsătorie? Cine este iubita actorului

Timp de trei ani, din 2013, Idris a format un cuplu cu Naiyana Garth. Împreună au un fiu în vârstă de patru ani, Winston.

După Naiyana, Idris a mai o relație de scurtă durată cu rapperița K Michelle. Din 2017 actorul a sunoscut-o pe Sabrina, iar restul poveștii deja îl știți!

Citește și: Cadoul romantic oferit de Prințul Harry lui Meghan Markle la începutul relației lor