News

Actrița Emilia Clarke, imagini de pe patul de spital după operațiile pe creier

Verdict.ro
April 9, 2019 14:36 PM

În urmă cu doar câțiva ani, Emilia Clarke a suferit două operații pe creier. Recent, actrița a făcut publice o serie de fotografii cu ea în spital, imagini surprinse după intervențiile chirurgicale suferite.

Actrița Emilia Clarke, imagini de pe patul de spital după operațiile pe creier

Tânăra în vârstă de 32 de ani a acordat un interviu pentru CBS Sunday Morning. Pe parcursul acestuia, Emilia a vorbit despre cariera ei, dar mai ales despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat la doar 24 de ani, când abia terminase filmările primului sezon „Game of Thrones”.

Emilia Clarke, cunoscută drept „Mama Dragonilor”, a mărturisit de curând că a suferit două intervenții chirurgicale pe creier, din cauza a două anevrisme care i-au pus viața în pericol.

Citește și: Sharon Stone, la un pas de moarte! Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat și cum le-a depășit

Potrivit Libertatea, primul anevrism a avut loc în anul 2011. Atunci, după o zi de muncă, Emilia s-a prăbușit într-o toaletă din cauza unor dureri de cap îngrozitoare. Medicii au diagnosticat-o cu hemoragie subarahnoidă (SAH), diagnostic care duce la deces în unul din trei cazuri. Actrița a fost supusă imediat unei intervenții.

Tânăra s-a recuperat suficient pentru a reveni pe platou și a filma sezonul 2 din „Game of Thrones”, însă a dezvăluit:

„M-am simțit adesea atât de rău, atât de slăbită încât am crezut că voi muri.”

Citește și: Actorul Liam Neeson şi-a deconectat soţia de la aparate! Natasha Richardson avea doar 45 de ani

În 2013, actrița a fost supusă unei noi operații pe creier. Pentru al doilea anevrism, apărut pe cealaltă parte a creierului, intervenția chirurgicală a necesitat deschiderea cutiei craniene.

Acum, actrița britanică spune că se simte foarte bine și că a ajutat la dezvoltarea unei organizații caritabile care sprijină persoanele ce se recuperează după leziuni cerebrale.