News

Actrița Selma Blair s-a ras în cap cu ajutorul fiului ei de doar 7 ani

adelina.duinea
June 15, 2019 15:27 PM

Pentru a se rade în cap, Selma Blair i-a cerut ajutorul fiului ei în vârstă de doar 7 ani. În căutarea unui look perfect de vară, actrița de origine americană s-a bucurat de ajutorul micuțului ei Arthur Saint Bleick.

Pe aceeasi temaSharon Stone, la un pas de moarte! Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat și cum le-a depășit

Actrița Selma Blair s-a ras în cap cu ajutorul

fiului ei de doar 7 ani

Vineri, Selma a publicat o fotografie pe contul personal de Instagram. În imagine, actrița apare alături de fiul ei, iar, în dreptul imaginii, Selma a scris: „Înapoi la rădăcinile mele”.

Imaginea în GALERIA FOTO!

De la începutul carierei sale, actrița și-a purtat părul brunet într-o „rebelă” tunsoare pixie. În anii recenți, însă, Selma a optat pentru coafuri ceva mai lungi.

În urma veștii că suferă de multiple forme de scleroză, actrița a mărturisit, în toamna anului 2018, că renunță la părul lung pentru că nu-și mai poate ridica mâinile pentru a-și peria podoaba capilară.

De la dezvăluirea afecțiunii sale, actrița în vârstă de 46 de ani nu s-a ferit să-și documenteze public viața cu o boală cronică.

Citește și: Actrița Emilia Clarke, imagini de pe patul de spital după operațiile pe creier

Alături de ea în această aventură este și fiul pe care îl împărtășește cu fostul ei iubit, Jason Bleick. Mai mult decât atât, în luna mai, Arthur a și însoțit-o pe actriță la Gala Race to Erase MS (Multiple Screlosis).

Ceva mai recent, Selma a celebrat încheierea clasei întâi pentru fiul ei cu un mesaj emoționant. „Fiului meu, în ultima sa zi în clasa întâi: Te voi ține de mână și voi ține lumina aprinsă în tine.

Te voi ridica ori de câte ori vei avea nevoie. Ești omul meu preferat de pe acest pământ și m-ai învățat tot ceea ce știu despre iubire. Sunt atât de mândră de tine. Întotdeauna, mama ta. Ești un suflet minunat.”

În februarie, în timpul unui interviu, actrița a mărturisit că s-a simțit eliberată odată ce și-a aflat diagnosticul. „Am plâns. Nu erau lacrimi de panică. Acum știam ce era în neregulă și asta m-a liniștit.”

Sursă: E! News