News

Adela Popescu s-a confruntat cu depresia postnatală? Dezvăluirile vedetei Pro TV

andreea voicu
February 8, 2019 12:46 PM

Adela Popescu a devenit mămică pentru a doua oară, la finalul anului trecut. Prezentatoarea tv a născut tot un băieţel, căruia i-a pus numele Andrei. Ea şi Radu Vâlcan mai au un băiat, pe Alexandru.

Pe aceeasi temaAndreea Bănică în ipostaze provocatoare pe internet! Reacțiile primite din partea fanilor

Vedeta s-a descurcat destul de bine şi cu a doua sarcină, mai ales că avea deja experienţă. Adela Popescu a mărturisit că nu s-a confruntat cu depresia postanatală, afecţiune care este tot mai comună în rândul multor femei.

Adela Popescu s-a confruntat cu depresia postnatală?

Recent, aceasta a dezvăluit cum a reuşit să nu intre în depresia postnatală. Reîntoarcerea rapidă la emisiunea ‘Vorbeşte lumea’ a ajutat-o enorm, lucru care a ţinut-o ocupată.

”Pe mine m-a ajutat foarte mult să mă întorc la emisiune, după două luni. Pentru că, dintr-o dată, după două luni în care mă simţeam groaznică, nu aveam timp nici să mă spăl, vorbesc serios, mergeam cu copilul la toaletă de multe ori. 

Îl luam cu mine, adică luam căruciorul să fie acolo. Cineva, dintr-o dată, mă machia, mă coafa şi mă uitam în oglindă şi arătam bine. Şi asta m-a ajutat să depăşesc perioada cu bine, să nu intru într-o depresie postnatală”, a spus Adela Popescu, într-o emisiune tv.

De asemenea, Adela Popescu a spus că în vara acestui an se vor muta în altă casă.

”Casa există, dar abia la vară ne vom muta. Suntem fericiți și abia așteptăm. Locuința în care stăm acum ne e tare dragă și am renovat-o cu dragoste, dar la momentul acela, eram doar noi doi și compartimentarea nu e chiar cea mai potrivită pentru o familie cu doi copii. Casa în care ne vom muta nu e neapărat mare, dar are designul minimalist pe care ni l-am dorit, plus împărțirea potrivită pentru familia noastră.”, a mai adăugat soţia lui Radu Vâlcan.