News

Adela Tecuceanu, fostă concurentă 'Bravo, ai stil!', a născut! Ce nume frumos a ales pentru bebeluș

iulia.statie
January 8, 2020 11:39 AM

Fosta concurentă ‘Bravo, ai stil!’ a născut. Adela Tecuceanu se bucură de un băiețel perfect sănătos și este mai fericită ca niciodată.

Pe aceeasi temaActrița Claire Holt a născut! Prima imagine cu bebelușul

Adela a născut chiar în ziua de Revelion un băiețel superb, iar numele ales de aceasta este foarte frumos. Aceasta a vrut să le dea și fanilor vestea pe o rețea de socializare, unde a dezvăluit și cum îl va chema pe bebeluș.

„Dima, 31 decembrie 2019, ora 15:09. Cel mai frumos și emoționant moment din viața mea”, a scris Adela pe o rețea de socializare.

Adela Tecuceanu, fostă concurentă ‘Bravo, ai stil!’, a născut! Ce nume frumos a ales pentru bebeluș

 

View this post on Instagram

 

Dima. 31 decembrie 2019, ora 15:09. Cel mai frumos si emotionant moment din viata mea.

A post shared by 𝗔𝗱𝗲𝗹𝗮 𝗧𝗲𝗰𝘂𝗰𝗲𝗮𝗻𝘂 (@adelatecuceanu) on

De la terminarea emisiunii, Adela a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor și să se axeze pe familie, potrivit Viva!. Mai mult, ea a dezvăluit că a trăit în această perioadă cele mai frumoase clipe din viața ei.

„Perioada sarcinii este una încântătoare. Un moment în care-ți celebrezi feminitatea la superlativ. Te simți femeie. Ești în continuare ceea ce ai fost și până acum: frumoasă, sexy, inteligentă și după caz, frapantă. Înainte de a fi mamă, parteneră, prietenă-ești femeie, iar eu zic să alegi să fii una misto!”, scria cu puțin timp în urmă aceasta.

 

View this post on Instagram

 

Lorodana wishes you a lovely weekend🍒😄 #5monthspregnant

A post shared by 𝗔𝗱𝗲𝗹𝗮 𝗧𝗲𝗰𝘂𝗰𝗲𝗮𝗻𝘂 (@adelatecuceanu) on