News

Adele, din nou îndrăgostită! Pentru cine a slăbit vedeta

iulia.statie
January 14, 2020 19:09 PM

Adele a slăbit aproximativ 45 de kilograme, iar schimbarea este fantastică! Vedeta are acum o siluetă de invidiat, iar fanii nici măcar nu o mai recunosc pe stradă.

Pe aceeasi temaCât de mult a slăbit Adele! Nimeni nu o mai recunoaște

Totuși, aceasta a avut parte și de puțin ajutor din partea altui cântăreț. Harry Styles, fost component al trupei One Direction, se pare că a ajutat-o pe artistă să își schimbe complet înfățișarea. Acesta, renumit pentru stilul său de viață sănătos, a fost alături de Adele la antrenamentele ei și a pregătit împreună cu aceasta meniurile pentru a avea grijă la cât și ce mănâncă.

Adele, din nou îndrăgostită! Pentru cine a slăbit vedeta

Aceștia împărtășeau o frumoasă prietenie de multă vreme, dar lucrurile se pare că se vor schimba, așa cum relatează câteva surse apropiate de cei doi.

Adele, în vârstă de 31 de ani, este divorțată și are un frumos băiețel. Aceasta a plecat în vacanță cu Harry Styles, mai mic cu șase ani față de ea, în Malibu. Cei doi au fost surprinși împreună pe plajă, însă se pare că nu au lenevit în escapada lor. Celebritățile au făcut împreună sport, au gătit meniuri spefice unui stil de viață sănătos, iar cântărețul a ajutat-o pe Adele să își facă un plan privind alimentele pe care trebuie să le aibă incluse în dietă.

Mai mult, ei doi au vrut să mai petreacă timp împreună, alegând o altă destinație pentru a se bucura de această vacanță prelungită: Anguilla. Acolo lucrurile între cei doi au devenit romantice, după cum au dezvăluit sursele.

Artista le-a spus prietenilor că a început să îl vadă pe Harry Styles într-un mod ‘romantic’.