News

Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin nu vrea ca lumea să vadă chipul Violetei

Verdict.ro
December 11, 2018 16:01 PM

Andreea Marin, este o mamă eroină în adevăratul sens al cuvântului și cu siguranță toată lumea a observat că la un moment dat a renunțat la viața mondenă. Totul pentru Violeta, fiica de 11 ani pe care o creste singură.

Vedeta vorbește cu emoție despre fiica ei, pe care și-a dorit-o extrem de mult. O minune. Cred că să fii părinte, în general, ori mamă, ori tată, ori că ai băiat, ori că ai fată, e o minune și o binecuvântare. Nu m-am retras. Nu m-a lăsat televiziunea să fac asta, însă am considerat că, iată, copilul meu, mult așteptat, care n-a venit ușor, merită să aibă un părinte care nu e doar un părinte de duminică. Așa aș fi fost dacă aș fi continuat cu ceea ce făceam înainte. Și nu regret deloc”. 

 

Fanii ei sunt vigilenti si au observat că vedeta nu postează imagini cu fetița. În toate pozele ea apare cu spatele și toti au intrebat de ce. Acum cateva zile ea vrut sa se laude cu fetita și nepoata ei, însă a ales din nou să protejeze chipul Violetei, nu și pe al nepoatei. ” Ne-o arăți numai cu spatele pe Violeta?”, a întrebat-o cineva în comentariile de la postarea de pe Instagram.

Răspunsul Andreei nu s-a lăsat mult așteptat:” Dacă te gândești mai profund, vei înțelege de ce e mai bine să o protejez, până la vârsta când va decide ea însăși ce își dorește pentru sine”, a răspuns fosta Zână a suprizelor.