News

Albertina Ionescu a vorbit despre despărţirea de Valentin Butnaru. De ce nu mai formează un cuplu

andreea voicu
February 3, 2019 13:46 PM

Albertina Ionescu, vedeta TVR, a fost întotdeauna o fire discretă şi foarte rar a acordat interviuri. Recent, aceasta a vorbit despre despărţirea de Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului de dimineaţă de la Antena 1. Cei doi nu mai formează un cuplu din 2018.

Pe aceeasi temaAna Baniciu, în costum de baie la -10 grade! Artista are un fizic de invidiat

Albertina Ionescu a mărturisit pentru okmagazine.ro motivele care au dus la ruptura relaţiei.

”Nu am dat curs apariţiilor în reviste, ne-am dorit foarte mult ca viaţa noastră privată să fie doar a noastră. A fost drăguţ să postăm din când în când fotografii care arătau bucuria noastră. Iar la un moment dat, când oamenii ajung să nu mai aibă acelaşi drum în viaţă, eu sunt de părere că mai bine ne strângem mâna, ne zâmbim frumos şi spunem: ‘OK, ştim clar că nu avem acelaşi drum’.

Dacă am ajuns la aceas­tă concluzie, timpul e atât de preţios, nu ni-l dă nimeni înapoi şi noi trebuie să ni-l petrecem în aşa fel încât să fim mulţumiţi noi cu noi”, a povestit Albertina Ionescu.

Albertina Ionescu a vorbit despre despărţirea de Valentin Butnaru

Valentin Butnaru şi Albertina Ionescu formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar fanii celor doi erau fericiţi să-i vadă împreună. Cei doi s-au despărţit la un an de când se cuplaseră.

Ştiu că pentru mulţi oameni este puţin greu de acceptat faptul că două persoane care au fost împreună pot rămâne prieteni după ce se despart. Este posibil, mie mi s-a întâmplat să rămân în relaţii extraordinare cu omul cu care mi-am petrecut o parte din viaţă”, a mai adăugat Albertina Ionescu.

Albertina Ionescu a fost căsătorită cu Ştefan Lungu. Cei doi s-au despărţit în 2010, după patru ani de căsnicie şi 11 de iubire. La vremea respectivă, toţi au pus separarea celor doi pe baza infidelităţii bărbatului.