News

Alina Pușcaș, despre un al patrulea copil: „Fizic nu mai am voie”

Verdict.ro
March 13, 2019 12:36 PM

Alina Pușcaș a fost întrebată de fanii săi dacă ea și soțul ei mai au în plan să îți mărească familia după ce vedeta va aduce pe lume cel de-al treilea copil al cuplului. Iată ce a răspuns actrița!

Alina Pușcaș, despre un al patrulea copil:

„Fizic nu mai am voie”

Alina Pușcaș este o mămică fericită, cu o frumoasă carieră în televiziune, care se pregătește din nou să întâmpine pe lume un bebe, vedeta aflându-se în prezent la a treia sarcină.

Aceasta este însărcinată în 4 luni cu ce-l de-al treilea copil al ei și al lui Mihai Stoenescu și a vorbit și despre eventualitatea unui nou bebe.

Citește și: Mirela Vaida vrea ca băiețelul ei să aibă ochii albaștri

„La 31 de ani am rămas prima oară însărcinată şi uite că nu mă mai opresc. Acum am făcut 35 de ani. Mi se pare incredibil. Nu cred că mai fac altul. Nu se mai poate. Fizic nu mai am voie”, a spus Alina Puşcaş pe Instagram, potrivit Click!.

Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” mai are doi copii, o fetiță și un băiat, pe nume Melissa și Alexandru.

„Viața de mămică este solicitantă. Pare că pot să fac față. Mă descurc. E obositor, solicitant, dar e foarte frumos. Sunt eu, este Mihai, avem o bonă și bunica din când în când, pentru că are o vârstă și nu pot să o solicit foarte mult. Sunt genul de mamă care le spune nu destul de des”, a declarat Alina Pușcaș, pentru VIVA!, potrivit aceleiași surse citate anterior.

Citește și: Ce fel de mamă va fi Diana Dumitrescu: „Simt niște schimbări în mine și în felul meu de a fi”