News

Anamaria Prodan, o mamă model! „Am nebunia că trebuie să le ofer măcar jumătate din ..”

Verdict.ro
November 17, 2018 11:09 AM

Cu doar câteva zile în urmă, Anamaria Prodan a obținut premiul pentru excelență în impresariat și management sportiv la Gala Performanței & Excelenței. Într-un interviu pentru Libertatea, vedeta a vorbit deschis despre viața ei personală și profesională.

„Eu m-am născut într-o familie cu mulți bani. N-am avut niciodată vreo problemă că nu am ce să mănânc a doua zi. Întotdeauna am avut ce n-a avut nimeni, pentru că mama a muncit enorm în viața ei. Când mama îmi dădea bani, eu nu știam să-i număr.

La 18 ani adunam câte zece prieteni, le cumpăram haine și tot ce își doreau. Plecam în vacanțe împreună și eu plăteam pentru toată lumea! Așa am crescut. Așa m-am născut. Am vrut să văd lumea din jurul meu fericită. Chiar dacă am avut mulți bani de când mă știu, am știut mereu să rămân om!

Banii nu iau mințile celor care așa s-au născut. Banii iau mințile parveniților, celor care s-au îmbogățit peste noapte!”, mai spune Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, o mamă model! „Am nebunia că trebuie să le ofer măcar jumătate din ..”

Soția lui Laurențiu Reghecampf ajută și-acum pe toată lumea când i se cere.

„Acum am copii și am nebunia că trebuie să le ofer măcar jumătate din ce mi-a oferit mie mama. Trăind în lumea asta de azi, mi-a fost cumplit de frică să nu vină vreun fotbalist sau altcineva cu mulți bani să le spună fetelor mele: «Hai cu mine, că-ți iau o geantă…».

Mor pe asta! Mă gândeam cu groază să nu se întâmple așa ceva. Mi-e teamă că va profita cineva de numele lor, de banii lor și de poziția lor socială. Asta e nebunia mea!

Fetele mele mă fac mândră că-s părinte. Băieții, la fel. Am încredere enormă în ei.”

„Trăiesc într-o lume a bărbaților, iar ei sunt foarte sensibili la frumos. Dar în momentul când ridic vocea au tăcut instant!”, a mai mărturisit Anamaria.

 „Cu fotbaliștii pe care-i reprezint vorbesc inclusiv de femei! Deschis, cu cărțile pe față. Nu ne ascundem. Vorbim despre asta, pentru că știu ce poate o femeie să facă!

Îi spun fiecăruia, direct, că dacă vrea să ajungă fotbalist, trebuie să mi-o prezinte înainte! Să văd eu cine e, ce face. Să o cunosc bine, bine. Dictatură! O femeie poate distruge cariera unui fotbalist.”, mai spune Ana.