News

Anca Serea, despre nașterea primului ei fiu: „Am crescut împreună”

Verdict.ro
March 26, 2019 13:06 PM

Anca Serea și Adi Sînă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani. Cuplul are împreună 5 copiii, doi dintre care au rezultat din mariajul anterior al prezentatoarei TV cu omul de afaceri Filip Poplingher. Răpus de o boală cruntă, leucemia, Filip s-a stins din viață la doar 36 de ani, lăsând în urmă doi copii, un băiat și o fată, pe David și pe Sara. Azi, fiul cel mare al Ancăi Serea a împlinit 17 ani. Mesajul emoționant publicat de vedetă pe contul personal de Instagram.

Anca Serea, despre nașterea primului ei fiu: „Am crescut împreună” David a împlinit 17 ani

Azi, Anca Serea sărbătorește aniversarea de 17 ani a fiului ei David. Cu ocazia evenimentului special, vedeta TV a publicat o imagine cu băiatul alături de un mesaj emoționant.

Citește și: Anca Serea are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă vedeta

„Acum 17 ani, pe vremea asta mergeam în mare viteză cu mari emoții și nerăbdare la Spitalul Universitar pentru a-l aduce pe lume pe David. Prima mea binecuvântare de mamă la doar 21 de ani, din iubire și recunoștință!

Astăzi, nu știu cum de au trecut anii, știu doar că am crescut împreună și am devenit mai bună datorită ție. Îți mulțumesc pentru fiecare zi și pentru fiecare lecție ❤️! Te iubesc, băiatul meu!”

Acum 17 ani, pe vremea asta mergeam in mare viteza cu mari emotii si nerabdare la Spitalul Universitar pentru a-l aduce pe lume pe David. Prima mea binecuvantare de mama la doar 21 de ani, din iubire si recunostinta! Astazi, nu stiu cum de au trecut anii, stiu doar ca am crescut impreuna si am devenit mai buna datorita tie. Iti multumesc pentru fiecare zi si pentru fiecare lectie ❤️! Te iubesc, baiatul meu! @davidserea #17

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) on