News

Anca Țurcașiu a dezvăluit care este secretul căsniciei sale fericite

Verdict.ro
March 14, 2019 10:21 AM

Anca Țurcașiu și soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani. Adeptă a respectării tradițiilor și valorilor unei familii, Anca Țurcașiu a dezvăluit care este secretul căsniciei sale fericite.

Anca Țurcașiu a dezvăluit care este secretul căsniciei sale fericite

Actrița în vârstă de 48 de ani a dezvăluit că în casa ei nu există telefoane.

„Cum să stai cu telefonul în casă? Păi, stai și te uiți pe telefon când ești cu partenerul în casă, în loc să stai și să te uiți în ochii lui? Pe cuvânt, noi nu stăm cu telefoanele în casă. (…) Nu vi s-a întâmplat să fii într-un restaurant și să vezi doi oameni față în față la masă, fiecare stând în telefonul lui? Fiecare este în lumea lui virtuală”, a spus Anca Țurcașiu, la „Răi da Buni”, potrivit Spy News.

„Asta e, ce să facem. Lumea se schimbă. Vremurile se schimbă. Noi ne minunăm de lucrurile astea, dar până la urmă trebuie să acceptăm”,a mai spus actrița.

Anul trecut în iunie, Anca și Cristian au împlinit 20 de ani de căsnicie.

Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea a avut loc în Paradisul Verde, de la Corbeanca, potrivit Click!. Naşii de cununie ai celor doi au fost soţii Ţânţăreanu, Cristian şi Manuela.

L-a cunoscut pe medicul Cristian Georgescu (50 de ani) în SUA, la scurt timp după ce a ieşit dintr-o relaţie care i-a adus multă fericire, dar care i-a provocat şi multă durere.

Cântăreața a-a iubit cu solistul Gigi Gheorghiu (64 de ani) timp de patru ani, din 1993 până în 1997.

„Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiam. Aşa că, atunci când am primit invitaţia să plec în turneu în SUA pentru o lună, nu am stat pe gânduri”, şi-a amintit Anca. Acolo l-a cunoscut pe Cristi Georgescu, cu care avea să se căsătorească în 1998.