News

Anda Adam a vorbit despre a doua sarcină! „Ne dorim foarte tare un al doilea copil”

Verdict.ro
April 25, 2019 10:56 AM

Recent, numeroase zvonuri referitoare la o posibilă nouă sarcină a Andei Adam au circulat internetul. Artista a clarificat afirmațiile în timpul unei apariții televizate în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”. Vedeta a vorbit despre planurile sale de viitor, dar și despre noul său stil vestimentar.

Anda Adam a vorbit despre a doua sarcină! „Ne dorim foarte tare un al doilea copil”

Anda Adam mărturisește că atât ea, cât și soțul ei își mai doresc încă un copil. Momentan, însă, artista nu este însărcinată. Vedeta a mărturisit că vrea un bebeluș în anul ce urmează.

„Toată știrea a plecat de la o poză. Eram într-o geacă oversized, zici că era a soțului meu. Au tras concluzia că sunt însărcinată. Nu-mi mai place mulat din cap până în picioare, stilul piți.

Citește și: Anda Adam a vorbit în premieră despre infidelitate

Nu mai e stilul meu. Nu sunt însărcinată. Eu pot să spun că ne dorim foarte tare un al doilea copil. În gândul și planurile mele va mai apărea un copil la anul.

Nu vreau să fiu silfidă. Niciodată nu am promovat schilodenia. Nu sunt pro-anorexie. Nu am simțit că mă înțeapă lumea despre asta.

Primesc mesaje de la bărbați pe Instagram în care îmi spun să îmi arăt mai des fundul. Nu pot, pentru că oamenii mă vor percepe greșit. Vreau să rămân într-o zonă curată în care să nu-mi arăt tot”, a povestit Anda Adam, potrivit Spy News.

Citește și: Evoluție stilistică: Anda Adam

Evelin vrea frățior, nu surioară

„Am văzut de curând o știre cum că sunt însărcinată. Fix cu o zi înainte postasem, de la sală, cum făceam niște îndreptări cu o bară cu greutăți. Cum vă imaginați că o femeie însărcinată ar putea să facă îndreptări cu bara?

Mai pusesem și o poză cu abdomenul meu, care ușor începe să devină șase pachețele. Nu sunt însărcinată. Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi.

Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin”, a mai mărturisit cântăreața recent pentru Cancan.

„Evelin vrea un frățior, mi-a dat chiar și nume. Când o întreb dacă vrea să-i fac un bebeluș, îmi zice că da, e foarte fericită, dar când o întreb dacă vrea să fie fetiță, îmi zice că nu, că vrea băiat. E foarte geloasă, să nu mai fie altă fetiță ca ea. Mi-a zis și cum să-l cheme: David.”

Anda l-a cunoscut pe Sorin în toamna anului 2014, iar după numai câteva luni, vedeta a spus „Da!” ofițerului stării civile. Împreună cei doi au o fetiță în vârstă de patru ani, Evelin.