News

Anda Adam este însărcinată? Imaginile care dau de gândit

Verdict.ro
April 5, 2019 10:13 AM

În luna decembrie, cand a fost invitată la emisiunea Xtra Night Show, cântăreața Anda Adam a vorbit despre al doilea copil .  Vedeta a mărturisit că atât ea cât și soțul ei își mai doresc un frățior sau o surioară pentru Evelin si lucreaza la asta. Oare Anda Adam chiar este insarcinată a doua oară?

Informațiile potrivit cărora Anda Adam ar fi însărcinată din nou au apărut după ce ea a postat o poză de album cu familia ei și ținea mâinile în dreptul burticii – gestul ei fiind considerat suspicios.

Acum a aparut si al doilea semn care da de gandit. Zilele trecute paparazzii au surprins-o la cumparaturi, nemachiata si cu haine largi, perfecte pentru a masca burtica de gravida. Iar daca aruncam o privire pe ultimele imagini cu vedeta, misterul se adânceste.

Anda Adam a vorbit despre a doua sarcina

„Noi ne dorim foarte tare încă un copil. Nu sunt însărcinată, dar ne dorim încă un copil. Când o să fiu însărcinată, o să vin şi o să vă spun „Sunt însărcinată!” şi o să fiu foarte fericită că sunt însărcinată. Deocamdată nu sunt, deocamdată sunt pe dietă pentru că vreau să-mi permit să mânânc de sărbători un cozonac, o sărmăluţă. Să ştii că şi la prima sarcină, asta am făcut înainte. Eu în sarcină am luat nouă kilograme, din care copilul a avut trei”, a afirmat Anda Adam.

„Nu am stabilit când vrem să facem un copil. Ne comportăm normal şi dacă se întâmplă pur şi simplu, cu siguranţă o să fie binevenit pentru că ne mai dorim încă un copil, dar nu ne-am făcut niciun plan”, a mai spus vedeta.

A tinut prima sarcină ascunsă timp de șase luni

”Medicul meu m-a sfătuit să nu anunț până nu avem certitudinea 100% că este totul în regulă. Mi se pare că ține și de intimitatea noastră, voiam să știm că analizele sunt în regulă și nu există niciun risc. Nu ni s-a părut ok să dăm o veste bună și apoi să apară o complicație”, a declarat Anda Adam.

Nu stim sigur daca Anda este insarcinata, insa daca tinem cont de faptul ca la prima sarcina a dorit sa fie suta la suta sigura ca totul este in regula, daca al doilea copil este pe drum, cu siguranta cantareata va face marele anunt in curand.