News

Ce transformare! Ți-o mai amintești pe Andra roșcată și cu părul foarte lung? Imagini cu artista la începutul carierei muzicale

adelina.duinea
January 31, 2019 11:49 AM

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră. Cântăreața în vârstă de 32 de ani are o carieră solo impresionantă, începută cu aproape 18 ani în urmă. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de prezentatorul TV Cătălin Măruță.

Cuplul are doi copii, un băiețel și o fetiță, David și Eva. Cum arăta însă Andra roșcată și cu părul foarte lung?

Andra a fost, este și va continua să fie una dintre cele mai bune voci din industria muzicală românească. Încă de la primul ei single, „În noapte mă trezesc”, din anul 2001, artista a pătruns cu ușurință în inimile publicului țării noastre.

Nu doar vocea i-a fost un bun „aliat”, ci și fizicul de invidiat.

Ce transformare! Ți-o mai amintești pe Andra roșcată și cu părul foarte lung? Imagini cu artista la începutul carierei muzicale

La debutul în showbizul românesc, Andra avea o imagine provocatoare, apariţiile sale pe scenă, în videoclipuri sau în paginile revistelor fiind extrem de sexy.

În clipul piesei „Vreau sărutarea ta”, Andra  poate fi admirată într-un costum de baie extrem de sexy, o rochie transparenţă precum şi într-o haină de blană şi atât.

Și în videoclipulul „Băieţii şi fetele” Andra şi-a încântat fanii în costum de baie. În urmă cu ceva timp, artista a pozat chiar şi topless pentru revista Tabu.

Citește și: Cum arăta Lora când făcea parte din trupa Wassabi

Primele sale apariții televizate o arată pe Andra cu părul roșcat și extrem de lung: