News

Andreea Antonescu divorțează? Ce spune despre căsnicia cu Traian Spak

andreea voicu
June 24, 2019 15:08 PM

De-a lungul timpului, relația Andreei Antonescu cu soțul său, Traian Spak, a fost pusă sub semnul întrebării. Cei doi sunt căsătoriți din 2011 și au împreună o fetiță, pe nume Sienna.

Pe aceeasi temaAndreea Antonescu, obligată să stea departe de fiica ei timp de 6 luni! Ce i s-a întâmplat vedetei

Cu toate că este căsătorită, artista are o relație la distanță, iar în aceste momente ea nu exclude varianta divorțului, deși până acum a infirmat toate zvonurile unei separări.

Andreea Antonescu divorțează? Ce spune despre căsnicia cu Traian Spak

Andreea Antonescu și Traian au petrecut o bună parte din căsnicie la distanță, datorită faptului că bărbatul locuiește în America de 6 ani, iar solista stă în România. Se pare că distanța și-a spus cuvântul în mariajul lor, iar Andreea a făcut și primele declarații în acest sens. Deși încă nu se despart, artista a declarat că divorțul nu este exclus.

‘Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț’, a spus Andreea Antonescu pentru Cancan.

‘Nu mai merge relația. Are nevoie de cineva care să fie prezent, cu adevărat, în viața ei, e dificil să stea tot timpul departe de bărbatul ei, practic să își crească singură fata. Divorțul e inevitabil, deși încă se mai speră la repararea relației. Dar, de ani buni, ei sunt ca și despățiți. Nu că nu s-ar înțelege, dar se văd atât de rar încât practic nu sunt o familie’, a declarat una dintre prietenele artistei pentru sursa citată.