News

Andreea Bălan e dependentă de pastile după stopul cardio-respirator

andreea voicu
March 20, 2019 13:23 PM

Andreea Bălan, în vârstă de 34 de ani, este în perioada de recuperare după a doua naştere. Medicii au sfătuit-o să se odihnească şi să nu facă efort mare, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan şi-a certat tatăl, de pe patul de spital! Ce i-a interzis lui Săndel Bălan

Andreea Bălan îşi doreşte să revină cât mai repede pe scenă şi ascultă cu stricteţe sfaturile medicilor. Din nefericire, artista mai are de aşteptat până se va putea recupera în totalitate.

Andreea Bălan e dependentă de pastile după stopul cardio-respirator

Vedeta a mărturisit că se reface încet şi urmează un tratament cu vitamine şi minerale pentru a se pune pe picioare. Ea ia nu mai puţin de 5 pastile în timpul zilei, iar printre toate suplimentele alimentare indicate de medici, solista se tratează cu antiinflamatoare puternice, căci probabil că mai are dureri în urma operaţiei de cezariană, scrie Click!

Mai mult de atât, solista a slăbit enorm după a doua naştere şi a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia post-natală.

Mi s-a întâmplat la prima sarcină, o perioadă scurtă, pentru că mi-am reluat activitatea. Depresia asta se instalează și dacă stai acasă și nu ai nicio activitate. În momentul în care există un soț care te ajută nu cazi chiar atât de mult.

Am fost tristă după ce am născut-o pe Ella, dar nu atât de mult dacă aș fi stat complet acasă.Acum, la fel, dacă am ajutor… E mama, avem și o bonă excepțională și este și George care mă ajută, dar tristețea există, pentru că s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, declara Andreea Bălan, la Antena 1.

Cântăreaţa a trecut prin momente de cumpănă în urmă cu două săptămâni. A făcut stop cardio-respirator pe masa de operaţie după ce medicul îi închisese operaţia de cezariană prin care a adus-o pe lume pe micuţa Clara Maria.