News

Andreea Berecleanu a împlinit 44 de ani! Cum şi-a serbat ziua de naştere

andreea voicu
March 25, 2019 15:16 PM

Pe 24 martie, Andreea Berecleanu şi-a serbat ziua de naştere. Prezentatoarea tv  a împlinit 44 de ani, dar nu îşi arată deloc vârsta, pe care o sfidează întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Andreea Berecleanu şi-a petrecut ziua cu oameni dragi şi a primit numeroase felicitări şi din partea fanilor virtuali.

Andreea Berecleanu a împlinit 44 de ani! Cum şi-a serbat ziua de naştere

”Am pasit in 44 cu prietenii si familia alaturi! Am ras, am povestit, ne-am emotionat, ne-am tachinat si am glumit in stilul nostru, dar mai ales ne-am iubit. Asta e tot ce-mi doresc si pentru asta le multumesc parintilor mei! Ca m-au facut si m-au crescut sa stiu sa iubesc si sa primesc dragoste. Multumesc pentru tot!”, a scris Andreea Berecleanu pe Instagram.

„La multi ani. Multa fericire!”, ”La multi ani cu bucurie si iubire”, ”La multi ani fericiti alaturi de familie”, ”La multi ani sanatosi si frumosi superba noastra”, ”La mulți ani binecuvântați, cu sănătate și prosperitate!”, au fost câteva dintre sutele de mesaje din partea admiratorilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Berecleanu (@andreeaberecleanu) on

Andreea Berecleanu este mamă a doi copii, Eva şi Petru, iar după divorţul de Andrei Zaharescu, ea şi-a refăcut viaţa alături de medicul estetician, Constantin Stan.

Vedeta de la Antena 1 are o siluetă impecabilă, pe care şi-o menţine cu… fericire.

”Eu cred ca diferenta o face fericirea sau nefericirea fiecaruia dintre noi in raport cu noi insine si datele genetice. Ador ridurile sub orice forma. Eu insami am riduri de expresie de la 20 de ani. Cine mi le stie de atunci, le va gasi tot acolo. Nu blamez interventiile, ele fac bine daca ai un complex fizic, un disconfort postnatal sau orice alt motiv de ordin personal”, mărturisea Andreea Berecleanu, într-un interviu pentru Viva!