News

Andreea Esca a refuzat să fie nașă de cununie pentru un bun prieten. Care este motivul

Verdict.ro
March 13, 2019 10:25 AM

Cu ceva timp în urmă, Andreea Esca a refuzat să fie nașă de cununie pentru un bun prieten. Nu spune des nu, dar și când o face motivul este unul simplu. Nu-i place să facă lucruri la care nu se consideră bună. Ce a mai dezvăluit prezentatoarea știrilor Pro TV?

Andreea Esca a refuzat să fie nașă de cununie pentru un bun prieten. Care este motivul

Pentru că nu s-a simţit „pregătită”, Andreea a refuzat să primeacă acest rol pe care nu crede că îl poate stăpâni așa cum s-ar cuveni.

Citește și: Ce mare a crescut băiatul Andreei Esca! Aris are 15 ani

„I-am spus „nu” unui prieten bun care ne-a rugat pe Alex și pe mine să-i fim nași de cununie. Îmi pare rău. Dar nu sunt bună de nașă și nu-mi place să fac ceva la care nu sunt bună. Uit datele de aniversare, nu știu cine, cui și când trebuie să ducă curcanul, din astea”, a spus Andreea Esca, potrivit Bloguluotravă.ro, citat de Spy News.

Când i se cer sfaturi în privința carierei, Andreea mărturisește pentru aceeași sursă: „Nu dau sfaturi. Nu stiu cum e să-ti fie groază sa mergi la serviciu. Sunt o norocoasă a sorții să nimeresc din prima într-un job care mi-a placut și care, se pare, mi s-a și potrivit.

Citește și: Andreea Esca, despre primul bărbat din viața ei: „Mi-a spus într-o zi, nu după mult timp, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el”

Nu pot decât să le doresc și lor să-și găsească într-o zi cale. Aaaa, și niciodată n-am invidiat pe nimeni. Poate că m-a ajutat și asta. ☺ Mă bucur de-adevăratelea de orice realizare a oamenilor de lângă mine. Mi se pare că dacă suntem din ce în ce mai mulți fericiți, împliniți, toate lucrurile vor merge mai bine.”