News

Andreea Ibacka a nascut. Prima fotografie publicată de Cabral

Roxana Nechifor
December 5, 2018 09:39 AM

Andreea Ibacka s-a internat cu mari emotii pentru a aduce pe lume primul sau copil, iar Cabral a sustinut-o cum a stiut el mai bine. In aceasta dimineata a venit pe lume primul copil al cuplului.

”Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum).În primul rând… vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim!!!În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta.Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur.Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată…Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin… d-astea.”

Cabral, pus pe sotii toata ziua

A fost pus pe sotii toata ziua, iar in locul binecunoscutei poze cu bebelusul, el s-a pozat cu un stingator. Le-a dat mari emotii fanilor, care au crezut ca le prezinta bebelusul: „Gata! Ui’ ce frumoasă e! Seamănă pe tac’su!!!”. Într-o altă fotografie, prezentatorul de televiziune apare în brațe cu un coș de gunoi de culoare galbenă: „M-am uitat mai atent. Din unghiul ăsta seamănă cu mumă-sa… alb-gălbui!”.