News

Andreea Ibacka, despre naștere: „Am avut dureri cum nu credeam că există”

Verdict.ro
March 13, 2019 11:22 AM

La aproape trei luni de când a devenit mamă pentru prima oară, Andreea Ibacka a vorbit în detaliu despre cât de grea a fost naşterea micuței Namiko. În urma operației de cezariană, actrița a trecut prin dureri cumplite. Deși şi-a dorit foarte mult să nască natural, medicii au decis că cezariana este singura sa opțiune.

Andreea Ibacka, despre naștere: „Am avut dureri cum nu credeam că există”

Andreea Ibacka a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars în care, pentru prima dată, spune totul despre durerile crunte prin care a trecut în momentul naşterii.

„E foarte frumos, e greu, dar e greu ca la toata lumea. Adică nu e ceva ieşit din comun la mine. Este incredibil de frumos. Sunt satisfacţii enorme. Orice gest, orice zâmbet al copilului e minunat și te încarcă pentru întreaga zi.

Citește și: Adela Popescu, despre a doua naștere: „Efectiv mă tăvăleam de durere”

Cea mai grea a fost experiența de la naștere. A fost cumplită recuperarea. Am avut niște dureri cum nu credeam că există. Eu mi-am dorit mult să nasc natural. Am încercat, dar nu s-a putut.

Din sala de travaliu m-au mutat de urgenţă la sala de operaţii pentru a-mi face cezariană pentru că nu reuşeam să nasc un copil atât de mare cum a fost fetiţa mea. Am avut nişte dureri groaznice. N-am putut să merg”, a spus Andreea Ibacka, potrivit Spy News.

Citește și: Andreea Marin vorbește despre o a doua sarcină