News

Andreea Ibacka și fiica ei au fost externate! Prima imagine cu cele două după naștere!

irina.letitia
December 9, 2018 10:35 AM

Andreea Ibacka a adus pe lume o fetiță! Tânara mămică și-a ținut fanii la curent cu starea sa pe perioada sarcinii, însă de când a născut a fost absentă de pe conturile de socializare, lăsându-l pe soțul său, Cabral, să informeze fanii cu privire la starea celor două.

In mod firesc, toată lumea aștepta cu sufletul la gură prima imagine cu mămica și cu fiica, însă Cabral a declarat că preferă discreția, așa cum a făcut și cu fiica sa mai mare, Inoke, pe care nu a expus-o prea mult publicului. De aceea, proaspătul tătic a preferat să glumească, postând o serie de imagini de la maternitate, niciuna însă cu fiica sa. Intr-un final, Cabral a postat și o poză cu micuța, în care îi putem vedea mânuța.

Momentul mult așteptat a venit tot din partea Andreei, care ieri seară a postat pe contul său de socializare prima poză după naștere! Ea și micuta au fost externate ieri, iar mămica a marcat momentul cu prima imagine a celor două. ”Ai văzut, a ieșit soarele! Hai să mergem acasă la noi!” a adăugat Andreea.