News

Andreea Mantea a fost diagnosticată cu cancer ovarian: ''M-am programat la operație''

andreea voicu
February 21, 2019 17:12 PM

Andreea Mantea este acum o mămică fericită și împlinită, însă în urmă cu mai mulți ani, bruneta a fost suspectă de cancer ovarian. Bruneta era speriată că nu va putea să aibă copii niciodată, așa că a dorit să facă orice pentru a putea rămâne însărcinată.

Pe aceeasi tema

Cristi Mitrea îi simte lipsa fiului său. Andreea Mantea și David s-au mutat în Turcia

La vremea respectivă, Andreea Mantea se programase la operație. „S-a întâmplat, la un moment dat, în anumite relaţii, să ne dorim un copil. Nu ştiam dacă rămânem sau nu împreună, ideea e că ne doream, dar nu se întâmplă.

Nu am dat atenţie la început, după care, încet, încet, lucrurile astea au început să încolţească şi să mă gândesc doar la treaba asta. M-am trezit cu o problema destul de urâtă, vorbesc acum de momentul în care eu eram suspectă de cancer ovarian şi urma să îmi scot unul din ovare. Era un cancer foarte agresiv şi creştea foarte repede”, a mărturisit vedeta de 32 de ani.

Andreea Mantea a fost diagnosticată cu cancer ovarian: ”M-am programat la operație”

”Am fost la pământ. Eram conştientă că nu voi mai face copii niciodată, mai ales că îmi doream foarte mult. M-am programat la operaţie pentru ziua de vineri. Miercuri am fost undeva şi m-am rugat şi i-am spus lui Dumnezeu că dacă nu mi-e dat în viaţă asta să am un copil, eu nu am de ce să mai stau. Două zile mai târziu când am ajuns la spital pentru operaţie, chistul dispăruse.

Se speriase şi medicul. Apoi am început să urmez un tratament care omora orice lucru care se aşeza acolo, un chist sau chiar o sarcina. De asta am fost cu atât mai surprinsă în momentul în care am aflat că am rămas însărcinată”, a mai adăugat prezentatoarea emisiunii ‘Puterea Dragostei”, înainte de a deveni mămică.

Andreea Mantea are cu luptătorul Cristi Mitrea un băiețel în vârstă de 4 ani, pe David. Deși cei doi nu mai sunt împreună de ceva timp, aceștia au rămas în relații bune de dragul fiului lor. În prezent, bruneta s-a mutat în Turcia, împreună cu cel mic, unde au loc filmările show-ului matrimonial ‘Puterea dragostei’.

„Ne înţelegem foarte bine, comunicarea este foarte bună pentru a-l creşte pe David. Am făcut un deal foarte bun (n.r. o înţelegere). Am fost lucruri pe care trebuia să le lăsăm să se sedimenteze. Ce trebuie să facem e foarte simplu: să avem grijă ca David să nu simtă tensiunile dintre noi. Suntem o familie până la urmă şi o să ne ajutăm unul pe altul ori de câte ori e nevoie”, a povestit Cristian Mitrea despre relaţia cu Andreea Mantea, la Xtra Night Show.