News

Andreea Mantea, despre noua ei emisiune: „Legăm prietenii şi ne cunoaştem din ce în ce mai bine”

Verdict.ro
November 26, 2018 16:01 PM

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din țara noastră. Pe lângă o carieră înfloritoare, vedeta se și bucură la maxim de fiul ei, în vârstă de aproape patru anișori.

Andreea Mantea, o mamă model! Cum își tratează fiul de doar patru ani

Andreea este o mamă ca multe altele. Așadar, pentru că își iubește extrem de mult fiul, vedeta vrea să îi ofere cele mai frumoase experiențe și cele mai frumoase cadouri.

Recent, prezentatoarea TV și fiul ei David s-au mutat în Istanbul. Cei doi au făcut „tranziția” deoarece platoul de filmare al noii emisiuni moderate de Andreea, „Puterea Dragostei”, acolo se află.

Vedeta a acceptat să locuiască o jumătate de an în Turcia, alături de fiul ei şi de bona micuţului. Cazarea şi celelalte cheltuieli sunt asigurate prin contract, aşa că ea nu va scoate bani din buzunar.

Andreea Mantea a povestit despre atmosfera de la filmări.

„Sunt foarte emoţionată, mă aflu alături de echipa emisiunii «Puterea dragostei», între oameni foarte pasionaţi de ceea ce fac, e o forfotă permanentă aici. Evident că legăm prietenii şi ne cunoaştem din ce în ce mai bine.

Suntem optimişti şi foarte nerăbdători ca publicul să îi cunoască pe concurenţii aflaţi în căutarea iubirii. Sunt fericită şi pentru că respir în fiecare zi aerul unui oraş pe care îl iubesc.”

„Ne acomodăm uşor, uşor. David se simte foarte bine aici, şi asta nu face decât să mă bucure şi mai tare. În curând, va merge şi la grădiniţă aici, dar mă pasc nişte emoţii uriaşe, pentru că nu stăpâneşte foarte bine limba turcă, deşi a început să înveţe câte ceva.

Nu îl văd speriat în momentul în care aude că se vorbeşte în jurul lui o altă limbă. Încearcă să se adapteze şi să le explice celor din jur ceea ce vrea, aşa cum poate el”, a declarat ea, pentru wowbiz, potrivit click!.

Senzuala brunetă se simte perfect acolo.

„Sunt îndragostită de Turcia, de frumuseţea locurilor, de preparatele delicioase, de bogaţia culturii acestei ţări. Iar forfota colorată a Istanbulului mă fascinează!”, a mai adăugat Andreea Mantea.