News

Andreea Mantea, însărcinată din nou? Imaginile care au dat-o de gol

Verdict.ro
March 15, 2019 10:36 AM

În prezent, Andreea Mantea este, fără doar și poate, una dintre cele mai de succes prezentatoare TV din țara noastră. Cu naturalețea și spontaneitatea sa în fața camerei, Andreea a câștigat rapid inimile telespectatorilor români. Vedeta se bucură de rolul de moderator al emisiunii „Puterea Dragostei”, un format care îi place foarte mult, după cum a și mărturisit. Recent, Andreea s-a fotografiat în mai multe ipostaze din care pare că ar avea burtică. Este Andreea Mantea însărcinată din nou?

Andreea Mantea, însărcinată din nou? Imaginile care au dat-o de gol

De la jumătatea lunii noiembrie, Andreea s-a mutat cu fiul ei David și cu bona acestuia în Turcia, acolo unde se filmează show-ul pe care vedeta TV îl moderează. Încă dinainte de plecare, Andreea a recunoscut că este într-o relație. Cu toate acestea, vedeta nu vrea să dezvăluie identitatea bărbatului pe care îl iubește. Să fie vedeta TV pregătită pentru al doilea copil?

Citește și: Cum arăta Andreea Mantea la începutul carierei sale în televiziune

Cu ceva timp în urmă, Andreea a mărturisit cum a aflat că este însărcinată cu David, fiul ei în vărstă de 4 ani. „Eram la volan. Conduceam şi mi-am dat seama, pur şi simplu, că sunt însărcinată. Pe celălalt sens, un şofer a schimbat brusc banda de mers. Eu m-am speriat şi am dus imediat mâna la burtă, în semn de protecţie.

Totul se întâmpla înainte să plec în Portugalia. Am făcut analize, să văd dacă sarcina se dezvoltă normal. Eram convinsă că nu pot să rămân gravidă. În trecut, am avut parte de probleme de sănăte foarte grave şi ştiam că este aproape imposibil ca organismul meu să suporte o sarcină.”

Andreea Mantea, la începutul carierei în media

La doar 18 ani, Andreea Mantea apare în videoclipul artistului Marcel Pavel, aceasta fiind prima sa întâlnire cu lumea din care urma să facă parte. Doi ani mai târziu, vedeta este protagonista unei ședințe foto incendiare în costum de baie. Atunci, Andreea a fost declarată cea mai sexy tânără de la pagina 5. Ceva mai târziu, prezentatoarea TV scapă de orice inhibiții și pozează nud.

Citește și: Problema de sănătate care a adus-o pe Andreea Mantea acasă! „Am avut dureri groaznice”

Mai aproape de prezent, Andreea devine asistentă în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”. Apoi, vedeta i se alătură lui Mircea Badea în emisiunea „Din dragoste”. Acum, Andreea Mantea este una dintre cele mai de succes prezentoare TV a postului Kanal D.

Andreea Mantea, însărcinată din nou
Andreea Mantea, însărcinată din nou?