News

Andreea Marin, răsfăţată de iubitul consul! Vedeta a făcut declaraţii despre relaţia sa

andreea voicu
March 20, 2019 14:16 PM

Sunt aproape doi ani de când Andreea Marin se iubeşte cu diplomatul de carieră, Adrian Brâncoveanu. Nimic nu poate sta în calea fericirii „Zânei” care s-a reinventat după fiecare mariaj.

În anul 2016, s-a despărţit de fizioterapeutul Tuncay Ozturk şi şi-a regăsit fericirea în braţele lui Adrian Brâncoveanu, nimeni altul decât consulul României în Libia. Deşi au început o relaţie la distanţă, acum Andreea Marin şi partenerul ei au ajuns să locuiască împreună. Acesta s-a reîntors în România pentru ea.

Andreea Marin, răsfăţată de iubitul consul! Vedeta a făcut declaraţii despre relaţia sa

Invitată recent la ‘Agenţia Vip’, vedeta a făcut mărturisiri despre relaţia cu iubitul ei, declarând cu sinceritate că dragostea a schimbat-o enorm.

„Eu cred că fericirea se vede pe chipul unui om. Sunt femeie la casa mea. Mă simt iubită şi iubesc. Este (n.r. Adrian Brâncoveanu) omul care mă sprijină din spate. E foarte priceput în zona de construcţii. Este un moment de împlinire după doi ani în care am aşteptat.

Suntem împreună cu fetiţa noastră şi cu necuvântătoarele noastre. Îndrăgostită, loială, cu o mare putere de a muta munţii din loc. Sunt răsfăţată de bărbatul meu şi de copilul meu, dar nu stilul ăla de răsfăţ, ci alintată”, a declarat Andreea Marin.