News

Andreea Marin se mărită a patra oară? Gestul făcut de partenerul ei

andreea voicu
April 6, 2019 13:52 PM

După divorţul de Tuncay Ozturk, Andreea Marin şi-a găsit alinarea în braţele altui bărbat şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul consul, Ionuţ Brâncoveanu. Cei doi sunt împreună de doi ani, iar relaţia decurge perfect. Nu este exclus ca pe viitor, ‘Zâna’ să ajungă din nou în faţa altarului, ţinând cont că este îndrăgostită lulea de partenerul ei.

Andreea Marin a fost surprinsă, zilele trecute, de paparazzii Cancan, cu iubitul ei, în timp ce luau masa de prânz, la un restaurant. Cei doi sunt de nedespărţit, iar atunci când bărbatul are puţin timp liber de la muncă, Andreea Marin profită de ocazie.

Andreea Marin se mărită a patra oară? Gestul făcut de partenerul ei

Vedeta şi partenerul ei au petrecut aproximativ o oră în localul respectiv, cei doi fiind extrem de relaxaţi unul în preajma celuilalt. De asemenea, Andreea Marin a avut o discuţie cu acesta în care îi transmitea că ar trebui să îi asculte sfaturile.

”Dacă îmi asculți acum sfaturile, în 10 ani o să-mi mulțumești”, i-ar fi spus vedeta actualului ei partener, semn că au planuri pe termen lung.

La ieşirea din restaurant, consulul României în Libia a fost extrem de atent cu Andreea Marin, pe care a şi condus-o la maşina sa, cei doi comportându-se deja ca un cuplu căsătorit.

Relaţia Andreei Marin cu Ionuț Brâncoveanu a fost pusă la încercări. Vreme de doi ani, aceştia au făcut naveta pentru a se vedea, întrucât, la acea vreme, bărbatul locuia în Africa. Acum, acesta a revenit în România şi locuieşte împreună cu Andreea Marin.

Andreea Marin s-a casatorit prima data in anul 1995, cand avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghita. Apoi, vedeta s-a căsătorit în ianuarie 2006 cu Ştefan Bănică Jr. și a devenit mamă în decembrie 2007. A urmat căsnicia cu Tuncay Ozturk, însă nici aceasta nu a rezistat. Cei doi au divorţat în 2017.