News

Andreea Marin și iubitul ei, dezvăluiri inedite despre relația lor

iulia.statie
November 13, 2019 11:30 AM

Printre vedetele prezente la gala Soirées de la Mode, dedicată designerului Răzvan Ciobanu, a fost și Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu,  ce au oferit un interviu celor de la Antena Stars în care au vorbit despre relația lor. Tema evenimentului a fost ‚Creative Legacy’.

Pe aceeasi temaCe mănâncă Andreea Marin într-o zi! Meniul complet

Deși Andreea și partenerul său au fost foarte discreți privind relația lor, ținând detaliile departe de ochii presei, ei au mai fost surprinși la evenimente de-a lungul timpului.

„E o alegere a amândurora, până la urmă fiecare are meseria lui, fiecare alege cât vrea să fie de expus reflectoarelor sau camerelor de luat vederi, iar Adrian nu are o muncă în fața reflectoarelor și nici nu își dorește asta. Nu facem abuz de astfel de ocazii.”, a explicat Andreea Marin. Acesta este motivul pentru care ei își doresc să fie cât mai discreți.

Ba chiar, Adrian a povestit și cum este Andreea în viața personală. Întrebat ce apreciază cel mai mult la iubita sa, acesta a răspuns simplu: „sufletul și viziunea”.

„E o onoare și o plăcere în același timp. Este mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți.”, a spus acesta.

Andreea și Adrian sunt împreună de aproape 3 ani. Andreea trecea printr-un moment dificil și dureros în viață atunci când și-a întâlnit partenerul. Relația lor a început mai întâi la distanță, căci pe atunci Adrian se afla în Africa.

Andreea Marin și iubitul ei, dezvăluiri inedite despre relația lor

„Noi suntem doi oameni normali acasă, care se iubesc și care se plac pentru ceea ce sunt ca oameni”, a declarat Andreea Marin.

Știm toți că vedeta se implică în evenimente ce au un scop caritabil, dar aceasta a vorbit și despre motivul său pentru care alege acest lucru.

„Mă vezi la evenimente care au un scop nobil sau un scop legat de social, mondenitatea nu e întocmai alegerea mea. Ca să faci multe în viață și să le faci și bine, trebuie să depui un efort, nu merge oricum și doar zâmbind.”, a povestit vedeta.

„Sunt atrasă de tot ceea ce înseamnă a pune în lumină oamenii frumoși și lucrurile bune care se întâmplă. Felul în care le pui în lumina reflectoarelor face diferența.”, a explicat Andreea Marin.

Andreea Marin este foarte iubită de români. Ea se bucură de un real succes datorită carierei sale, dar și proiectelor caritabile în care alege să se implice.

Recent, ea a prezentat un eveniment ce are ca și cauză persoanele ce sunt nevoite să își petreacă viața în scaunul cu rotile, gala Atipic Beauty.

Sursă: Elle