News

Andreea Marin vorbește despre o a doua sarcină

Verdict.ro
January 9, 2019 10:26 AM

Recent s-au tot vehiculat zvonuri despre o posibilă sarcină a Andreei Marin cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Vedeta a vorbit despre acest subiect în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV.

Andreea Marin vorbește despre o a doua sarcină

De ceva timp, cuplul trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Despre al doilea copil, Andreea mărturisește: „M-aş grăbi spre asta, dacă Dumnezeu ar fi de acord. Nu sunt însărcinată, altfel nu aş mai trage atât de tare la sală”, a spus Andreea Marin, potrivit Libertatea.

Andreea Marin, care este total schimbată la început de an, aceasta optând pentru un nou look, a vorbit şi despre felul în care se menţine în formă.

„Nu m-am mai urcat pe cântar de ani buni. Nu mai ştiu câte kilograme am. Un antrenor m-a învăţat: nu te urci şi nu te uiţi pe cântar pentru că în perioade de stagnare te poate face să te simţi rău. Trei zile pe săptămână vin la sală”, a mai spus vedeta.

Andreea Marin este în continuare una dintre cele mai atrăgătoare vedete din țara noastră. Alimentația sănătoasă și orele petrecute în sala de sport au dat rezultate, iar prezentatoarea arată mai bine decât niciodată.