News

Andreea Raicu, ședință foto provocatoare

adelina.duinea
November 23, 2018 10:56 AM

Recent, Andreea Raicu a fost protagonista unei ședințe foto semi-nud. Vedeta a dat dovadă de multă siguranță și putere. Fosta prezentatoare TV mărturisește că mult timp nu a avut curajul să spună exact așa cum este ea.

Andreea Raicu, ședință foto provocatoare

„Naturalețea și încrederea sunt neprețuite și o fac pe o femeie mult mai frumoasă decât toate măștile și ideile preconcepute despre cum ar trebui să fie sau să arate. E printre puținele ședințe foto în care nu mai simțit să fiu altcineva decât sunt.

Nu am încercat cu tot dinadinsul să arăt sau să transmit vreun mesaj anume. Nu am mai vrut să arăt nici că sunt independentă, nici că sunt puternică, nici că nu am nevoie de nimic.

Am fost confortabilă cu cine sunt, cu corpul meu, fără rușinea care mă bloca de fiecare dată”, a scris Andreea Raicu pe Instagram.

Naturaletea si increderea sunt nepretuite si o fac pe o femeie mult mai frumoasa decat toate mastile si ideile preconcepute despre cum ar trebui sa fie sau sa arate. E printre putinele sedinte foto in care nu mai simtit sa fiu altcineva decat sunt. Nu am incercat cu tot dinadinsul sa arat sau sa transmit vreun mesaj anume. Nu am mai vrut sa arat nici ca sunt independenta, nici ca sunt puternica, nici ca nu am nevoie de nimic. Am fost confortabila cu cine sunt, cu corpul meu, fara rusinile care ma blocau de fiecare data. Am fost feminina si vulnerabila. Am fost relaxata. Am fost eu. Ma bucur ca am facut aceste poze acum, la 41 de ani, pentru ca stiu ca daca le-as fi facut in urma cu cativa ani, cu siguranta rezultatul nu ar fi fost acesta. Va invit pe blog sa vedeti si restul pozelor si sa aflati care erau lucrurile care ma blocau. Link in my bio. @andreearaicu.ro @ds_maitec ? #RaicuLifestyle

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on

„Am fost feminină și vulnerabilă. Am fost relaxată. Am fost eu. Mă bucur că am făcut aceste poze acum, la 41 de ani. Știu că dacă le-aș fi făcut în urmă cu câțiva ani, cu siguranță rezultatul nu ar fi fost acesta”, a mai adăugat vedeta.