News

Anne Hathaway a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame

adelina.duinea
May 10, 2019 13:34 PM

Anne Hathaway a primit, joi, 9 mai, o stea pe aleea Walk of Fame de pe celebrul Hollywood Boulevard din Los Angeles. Actriţa din pelicula „Ocean’s 8” și „Les Misérables” a venit la eveniment însoţită de părinţii și de soţul său, actorul american Adam Shulman.

Anne Hathaway a primit o stea pe celebrul

Hollywood Walk of Fame

„Sunt cu adevărat foarte emoţionată”, a spus actriţa laureată cu un Oscar pentru cel mai bun rol secundar în 2013 pentru filmul „Les Misérables”, mulţumind „fanilor care sunt aici şi care îi acordă puţin din timpul lor, dar şi persoanelor care au fost alături de ea de-a lungul deceniilor”.

Steaua lui Anne Hathaway se află chiar la intrarea în Chinese Theatre, un loc legendar al Hollywoodului, foarte vizitat de turişti, potrivit Libertatea.

Actrița în vârstă de 36 de ani a fost vizibil emoționantă la ceremonie. A venit însoţită de părinţii și de soţul său, actorul american Adam Shulman, precum şi de actriţa australiană Rebel Wilson, partenera sa din filmul „The Hustle”.

Presa străina notează că Anne Hathaway a primit o stea în plină campanie de promovare a noului său film „The Hustle”, care are premiera în acest weekend în cinematografele americane.