News

Antonia a vorbit fără inhibiții despre primul bărbat din viața ei: „S-a întâmplat în sufrageria lui”

Verdict.ro
March 23, 2019 16:21 PM

Antonia este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase femei, nu doar din România, ci din întreaga lume. Artista în vârstă de 29 de ani este extrem de apreciată pentru sinceritatea și naturalețea ei. Într-un interviu mai vechi, Antonia a vorbit fără inhibiții despre primul bărbat din viața ei. Ce dezvăluiri a făcut artista?

Antonia a vorbit fără inhibiții despre primul bărbat din viața ei: „S-a întâmplat în sufrageria lui”

Antonia a făcut pentru prima dată dragoste la vârsta de 16 ani și s-a întâmplat cu primul ei iubit pe care l-a avut în liceu.

„Prima dată a fost naşpa. S-a întâmplat cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: „De ce face lumea asta?!” Te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok.

16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui. Nu e nimic picant.

Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede.

Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, a povestit Antonia.

Antonia trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape șapte ani alături de artistul Alex Velea. Cuplul are împreună doi băieți, Dominic și Akim, în vârstă de 4 și 2 ani. Artista mai are o fetiță în vârstă de 8 ani cu fostul ei soț, Vincenzo Castellano.