News

Antonia a vorbit fără inhibiții despre primul bărbat din viața ei

Verdict.ro
March 23, 2019 16:21 PM

Antonia este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase femei, nu doar din România, ci din întreaga lume.

Pe aceeasi temaAntonia, despre lupta pentru a o aduce pe fiica ei în țară: „Situaţia prin care trec nu este una uşoară”

Artista în vârstă de 30 de ani este extrem de apreciată pentru sinceritatea și naturalețea ei. Într-un interviu mai vechi, Antonia a vorbit fără inhibiții despre primul bărbat din viața ei. Ce dezvăluiri a făcut cântăreața?

Antonia a vorbit fără inhibiții despre primul bărbat din viața ei

Antonia a cunoscut dragostea la vârsta de 16 ani. Primul iubit l-a avut în liceu.

„Prima dată a fost naşpa. S-a întâmplat cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: „De ce face lumea asta?!” Te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok.

16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui. Nu e nimic picant.

Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede. Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, a povestit Antonia.

Antonia trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape șapte ani alături de artistul Alex Velea. Cuplul are împreună doi băieți, Dominic și Akim, în vârstă de 4 și 2 ani. Artista mai are o fetiță, Maya, în vârstă de 8 ani, cu fostul ei soț, Vincenzo Castellano.