News

Artista Kehlani a născut! Ce nume deosebit a ales pentru fetița ei

Verdict.ro
March 26, 2019 10:29 AM

Kehlani Ashley Parrish, artistă de origine americană, a născut weekendul trecut o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta a făcut anunțul pe pagina personală de Instagram. Ce nume deosebit a ales pentru cea mică?

Artista Kehlani a născut! Ce nume deosebit a ales pentru fetița ei

Weekendul acesta, Kehlani a născut o fetiță de nota 10. Artista în vârstă de 23 de ani a făcut anunțul pe contul personal de Instagram.

„Weekendul acesta, îngerul nostru a venit pe lume în baia casei noastre. Este perfect sănătoasă. Nașterea fără medicamente în propria casă a fost cel mai greu și totuși puternic lucru pe care l-am făcut în viața mea.

Citește și: Adela Popescu, despre a doua naștere: „Efectiv mă tăvăleam de durere”

Sunt extrem de recunoscătoare. Îndrăgostită fără grade de comparație. Voi lua o pauza din a posta pentru a mă odihni alături de familie. Vă mulțumim pentru gândurile bune și susținerea primite în timp ce așteptam și lucram la a o aduce pe lume pe Adeya ?”

this weekend our angel arrived healthy & perfect in every way in our bathroom at home. unmedicated homebirth was the absolute hardest yet most powerful thing i’ve ever done. thankful beyond words. in love beyond comparison. refraining from posting to be family and rest, we just wanted to say thank you to everyone who sent well wishes, love, and support in all forms while waiting & working to bring Adeya earthside. ?

A post shared by Kehlani (@kehlani) on