News

Este de nerecunoscut! Cum arată acum Andrei, fiul secret al lui Cătălin Botezatu

Verdict.ro
January 29, 2019 14:37 PM

După ce a făcut mare vâlvă în perioada în care toată presa vorbea despre el si relația cu tatăl lui, Andrei Iordache a disparut din peisajul monden.

S-a schimbat total și nu mai este copia fidelă a tatălui său. In prezent, lucreaza ca  Sales Manager la Catalin Botezatu Official Store. Este casatorit si are un baietel pe nume Adal Andrei, care seamana leit cu tatal si bunicul.

Andrei mai are un frate

Dacă până acum au existat doar zvonuri care vorbeau despre copiii secreți a lui Cătălin Botezatu, iată că designerul a recunoscut că are, într-adevăr, doi băieți, pe care îi ține ascunși de ochii lumii în care se învârte.Botezatu a dezvăluit cum arată copiii săi și a vorbit și despre motivele care l-au determinat să-i țină pe aceștia „ascunși” de presă.

„Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele.Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos”, a declarat Cătălin Botezatu pentru revista Viva.