News

Așa arată cea mai scumpă geantă din lume. Din ce este confecționată și cine a creat-o

andreea voicu
May 21, 2019 18:28 PM

În luna aprilie a acestui an, New York a găzduit una dintre cele mai mari expoziții de fashion și accesorii din lume. În cadrul acestui eveniment grandios a fost prezentată și o geantă, considerată de specialiști ca fiind cea mai scumpă. Accesoriul este din aur, costă aproximativ 6,7 milioane de dolari și are forma unui ou.

Superba poșetă este realizată din materiale reciclate și aparține unei femei bogate din Marea Britanie, a cărei identitate nu a fost dezvăluită. Geanta a fost realizată de designerul britanic Debbie Wingham, care este celebră în rândul femeilor miliardare pentru produsele sale personalizate, dar destul de scumpe.

Cu ocazia expoziției în cadrul căreia a putut fi admirată, Debbie Wingham a declarat că aceasta este cea mai spectaculoasă piesă creată de ea până în prezent. Imediat după ce expoziția s-a încheiat, geanta a fost înapoiată deținătoarei.

Debbie Wingham a creat cea mai scumpă geantă din lume

Procedura de realizare a acestei genți este una magnifică și este un model unicat în lume. Geanta de 6,7 milioane de dolari are forma unui ou, iar structura de bază este realizată dintr-un ou de emu (n.r. pasăre extrem de rară care trăiește în Australia) și materiale reciclate. Oul real al păsării a trecut prin mai mult etape.

Coaja oului a fost dată cu un lac special pentru a rezista. Lacul a fost realizat din praf de diamant albastru și decorat cu aproape 8.000 de diamante. Întreaga geantă a fost poleită cu aur de calitate și platină, care au valorat 250.000 de dolari, iar sistemul de închidere cuprinde o pereche de cercei Cartier, estimați la aproximativ 50.000 de dolari.

Specialiștii susțin că geanta nu costă 6,7 milioane de dolari degeaba. Și căptușeala genții este realizată din materiale de excepție. O eșarfă fină din mătase marca Hermes oferă acestui accesoriu un aspect aparte. Eșarfa este estimată la câteva mii de dolari. Așadar, nu vorbim despre orice geantă de damă, ci de una cu adevărat exclusivistă.

Sursa: Daily Mail 

 

View this post on Instagram

 

Here she is the most current #worldsmostexpensive it’s an art piece that can also be used as a bag created for a fabulous lady in the USA, this WME was so different to any in the past because it was made from repurposed materials, the core of it though is a REAL EMU egg. Of course it’s drenched in diamonds the inside of the egg is linned with a Hermes scarf, it opens n closes using 30k #cartier earrings and the 24 carat gold exterior is a process that award winning 24carat gold artist @alessandro__galanti does exclusively using aged wooden surfaces to pour the gold and create this amazing finish #genuis I needed a finish that still showed the beauty of the real egg inside. Let’s just say I’m shattered and over whelmed but was such an honour to reveal this master piece on THE WENDY WILLIAMS SHOW yesterday, she is such a fantastic lady #art #algalux #artist #gold #highend #luxuryprojects #luxelife #highlife #egg #moderndayfaberge #faberge #contemporaryart #mediatakeover #colab #bling #diamondartist #diamondsareagirlsbestfriend #wendywilliams #artistsofig #artistoftheworld #finejewellery #luxury #bag #purse #handbag #worldsmostexpensivebag #contemporaryartist

A post shared by Debbie wingham (@debbie_wingham) on