News

Asemănare izbitoare! Prințesa Charlotte este leită bunica ei, Prințesa Diana. Ce o dă de gol pe fiica lui Kate Middleton

andreea voicu
July 19, 2018 15:15 PM

Membrii Casei Regale Britanice sunt în continuare în atenția presei. Cel mai recent eveniment a fost botezul micului Prinț Louis, la care Regina Elisabeta nu a luat parte.

Kate Middleton și Prințul William și-au creștinat cel de-al treilea copil, în prezența a celorlalți doi copii pe care îi au, Prințesa Charlotte și Prințul George.

Cei doi au fost în centrul atenției, mai ales Prințesa Charlotte, pe care fanii o compară cu faimoasa ei bunică, Prințesa Diana.

Potrivit hellomagazine.com, fetița aduce foarte mult cu mama tatălui său, Prințul William.

”Prințesa Charlotte va semăna cu Diana mai mult decât seamănă orice altă rudă de-a Prințesei”, au scris fanii pe Instagram.

Imaginile cu Prințesa Charlotte de la botezul fratelui său au fost comparate cu imaginile din copilărie ale Prințesei Diana.

Și, întradevăr, asemănările dintre cele două sunt izbitoare.”Charlotte zâmbește fix ca bunica ei și are buzele Prințesei Diana”, au mai remarcat fanii înrăiți ai Casei Regale Britanice.