News

Au trecut doi ani de la nunta Serenei Williams cu Alexis Ohanian! Cum au sărbătorit aceștia

iulia.statie
November 21, 2019 11:40 AM

Viața cunoscutei tenismene s-a schimbat o dată cu nunta. Acum, la 2 ani de la frumosul eveniment, Serena este mămica unei minunate fetițe. Sarcina ei nu a fost tocmai una ușoară, dar ce nu face o mamă pentru copilul ei?

Pe aceeasi temaMesajul transmis de ținuta purtată de Serena Williams în debutul turneului de la Roland Garros

Pentru a marca aniversarea, Williams, în vârstă de 38 de ani, a postat o fotografie pe Instagram.

„2 ani și încă număram…”, a scris aceasta.

 

View this post on Instagram

 

2 years and counting…. @alexisohanian is still putting putting up with me ?

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Au trecut doi ani de la nunta Serenei Williams cu Alexis Ohanian! Cum au sărbătorit aceștia

Serena a avut ținute rupte din povești la nuntă. Îmbrăcând mai întâi o rochie semnată Alexander McQueen și apoi două rochii Versace, tenismena nu a dezamăgit privind alegerea look-urilor perfecte.

Ba chiar, bijuteriile purtate de aceasta valorau nu mai puțin de 3,5 milioane de dolari. Printre invitați au fost și nume mari în lumea starurilor, cum ar fi Beyonce, Kim Kardashian și Eva Longoria, conform Libertatea pentru Femei.

Cei doi ani s-au căsătorit după 2 ani de la întâlnire. Serena și Ohanian, cofondatorul Reddit, s-au cunoscut la piscina unui hotel din Roma, ea pregătindu-se de o competiție sportivă și el de o conferință.

În exact același loc s-au și logodit. Totul a fost o surpriză, căci Serena nu știa nimic.

„Nu aveam nici cea mai mică idee unde voi merge, până când am ajuns în avion”, a povestit ea, amintindu-și că s-a întors acasă într-o zi și a găsit bagajele făcute.

„Alexis m-a dus la Roma, la exact aceeași masă unde ne-am întâlnit. Amândoi eram emoționați, dar și fericiți să facem împreună acest pas uriaș. A fost un moment atât de frumos.”, a adăugat sportiva.

Nici omul de afaceri nu s-a lăsat mai prejos. Ohanian a postat și el o fotografie pe același site de socializare pentru a marca momentul.

 

View this post on Instagram

 

Celebrating 2 years with my ride or die @serenawilliams ? always ready for the next black tie event … Or Netflix & Chill night in.

A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on

Alexis Olympia Ohanian Jr., fetița lor, se năștea pe 1 septembrie 2017. Cum se comportă afaceristul cu aleasa lui? Ei bine, atunci când Serena a avut poftă de mâncare italiană, soțul ei a dus-o până la Veneția.