News

Avertismentul prințului Harry pentru Meghan Markle după ce presa a aflat despre relația celor doi

adelina.duinea
November 9, 2018 15:45 PM

Meghan Markle și prințul Harry deja formau un cuplu de câteva luni bune în momentul în care „secretul” lor a fost dezvăluit, scrie Express. Așadar, cei doi au reușit pentru ceva timp să-și țină foarte bine ascunsă povestea de dragoste.

Avertismentul prințului Harry pentru Meghan Markle după ce presa a aflat despre relația celor doi

Meghan și Harry s-au cunoscut în luna iulie a anului 2016, introduși fiind de un prieten. Despre felul în care s-au întâlnit, Harry a mărturisit că a simțit că „toate stelele s-au aliniat”.

Cuplul a mers la două întâlniri în Londra, înainte ca noua iubită a lui Harry să îl însoțească în Botswana unde cei doi au campat sub stele.

Harry și Meghan și-au ținut relația ascunsă timp de patru luni până când publicația Sunday Express a dezvăluit-o în luna octombrie a anului 2016.

La acel moment, Harry era în Toronto alături de Meghan la filmările serialului Suits, scrie autorul regal Andrew Morton.

În biografia sa despre Meghan, numită Meghan: O prințesă de la Hollywood, Morton a descris modul în care secretara lui Harry l-a sunat urgent pentru a-l anunța că secretul cuplului a fost compromis.

Perechea ar fi sărbătorit toastând un pahar de vin.

Potrivit aceleiași surse, Harry a avertizat-o pe Meghan: „Viețile noastre nu vor mai fi niciodată la fel.”

Meghan, cunoscută până atunci drept Rachel Zane, actrița din serialul Suits, a devenit atunci cea mai cunoscută persoană din lume.

Harry a confirmat relația luna următoare printr-un mesaj postat pe website-ul Familiei Regale.

„Săptămâna care a trecut a marcat întrecerea unei limite. Iubita prințului Harry, Meghan Markle, a fost subiectul unui val de abuz și hărțuire. Nu este drept ca, la câteva luni de relație, Meghan să fie supuse unei astfel de furtuni.”

Harry și Meghan și-a anunțat logodna în luna noiembrie a anului 2017. Cuplul s-a căsătorit în mai 2018 la Capela St. George, iar cu doar două-trei săptămâni în urmă, cei doi au anunțat că își așteaptă primul copil.