News

Băiețel sau fetiță? S-a aflat sexul bebelușului Flaviei Mihășan

nicoleta.ispasescu
January 22, 2019 12:37 PM

Flavia Mihășan este însărcinată în 18 săptămâni și va deveni mamă pentru prima dată. Bucuria este imensă pentru ea, dar și pentru viitorul tătic. S-a aflat sexul bebelușului, iar Flavia Mihășan va fi mămică de băiat.

De câteva luni, Flavia Mihășan, în vârstă de 32 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Marius Moldovan, de profesie dansator, fost concurent la ”Românii au talent”.

Flavia și iubitul ei, Marius, numără zilele până când vor deveni părinți.

Cu toate acestea, eu au fost destul de discreți în ceea ce privește declarațiile publice referitoare la sarcină. În momentul în care Flavia anunța pe una dintre rețelele de socializare că este însărcinată, știrea deja apăruse în presă.

Cum s-au cunoscut Flavia Mihășan și Marius Moldovan

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul„Mamma Mia!” în care joacă amândoi. A fost dragoste la prima vedere, s-au plăcut foarte mult și se pare că formează un cuplu de ceva timp.

Marius Moldovan are 27 de ani și este actor, fotomodel şi dansator profesionist.  Iubitul Flaviei a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale.

Marius Moldovan se pare că ar lucra acum la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.