News

Bărbații din viața Deliei: El a fost prima iubire a artistei

Verdict.ro
February 9, 2019 11:07 AM

Delia (37 de ani) s-a implicat foarte mult în fiecare relație avută. După mai multe idile, artista și-a dorit să se așeze la casa ei și și-a găsit liniștea alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. Totuși, până a ajuns la cel ales, cântăreața a trecut prin mai multe relații nereușite.

Mulți dintre bărbații din viața Deliei Matache au fost personaje publice. Artista nu și-a ascuns niciodată relațiile.

Bărbații din viața Deliei: El a fost prima iubire a artistei

Primul dintre bărbații din viața Deliei Matache a fost Ovidiu Anton. Cei doi s-au revăzut pe scena concursului muzical X Factor în urmă cu cinci ani, Ovidiu participând în competiție fără să știe că, în adolescență, cântăreața era înnebunită după el.

„Am crescut împreună, chiar aici, la Palatul Copiilor, în același grup de muzică. De ce eram leșinată după tine, vreau să știu? A fost oarecum prima mea dragoste. El n-a știut asta! Mie îmi plăcea foarte tare atunci, iar el mă ignora”, declara atunci artista, potrivit Click!.

Bărbații din viața Deliei: Florin Moldoveanu

Bărbații din viața Deliei Florin Moldoveanu

Prima relație mediatizată din viața Deliei Matache a fost cu omul de afaceri Florin Moldoveanu. Cei doi s-au cunoscut în anul 2003 și s-au iubit timp de doi ani. Spre sfârșitul relației, însă, s-a zvonit că acesta ar fi înșelat-o.

Șase ani mai târziu, Delia s-ar fi împăcat cu Florin, chiar dacă acesta era căsătorit cu o altă femeie. Artista a fost dispusă să aștepte divorțul. Când a observat că Florin nu lua nici o măsură, vedeta a pus punct.

Citește și: Și-a operat sau nu Delia nasul?

Bărbații din viața Deliei: Edi Iordănescu

Bărbații din viața Deliei Edi Iordănescu

Printre bărbații din viața Deliei Matache se numără și Edi Iordănescu, fiul antrenorului Anghel Iordănescu. Cei doi au avut o relație timp de doi ani, în perioada 2004 – 2006. Aceștia au pus capăt relației, existând zvonuri cum că Edi ar fi înșelat-o pe artistă.

Patru ani mai târziu, imagini video cu cei doi în ipostaze indecente au făcut înconjurul presei de scandal. Pe atunci, artista lua în considerare posibilitatea ca însuși fostul iubit să fi publicat videoclipurile compromițătoare.

Bărbații din viața Deliei: Matteo

Bărbații din viața Deliei Matteo

Matteo a fost și el unul dintre bărbații din viața Deliei Matache. Cei doi au avut o relație frumoasă în perioada 2006 – 2008. Nici după ce s-au despărțit, cei doi nu au încetat colaborările muzicale.

Cu toate acestea, după doi ani de zile, Delia și Matteo au simțit că nu se mai potrivesc și că relația lor nu le mai este benefică, așa că i-au pus punct fără mare tam-tam.

Citește și: Delia a mărturisit! Artista vrea un copil

Bărbații din viața Deliei: Răzvan Munteanu

Bărbații din viața Deliei Răzvan Munteanu

Răzvan Munteanu s-a dovedit a fi sufletul ei pereche, drept dovadă, cei doi și-au unit destinele în vara anului 2012.

Cei doi s-au cunoscut chiar în clubul tânărului afacerist, Vintage Pub, unde au fost surprinși pentru prima dată împreună. Doar câteva luni mai târziu, Răzvan a cerut-o de nevastă în Thailanda, scrie Click!.