News

Bărbații din viața Maiei Morgenstern

Verdict.ro
April 13, 2019 10:43 AM

„Fericit și puternic ești atunci când iubești fără să aștepți nimic în schimb.” Acesta este motto-ul actriței Maia Morgenstern. Pe lângă o adevărată profesionistă a teatrului şi filmului, Maia Morgenstern este de asemenea o femeie și o mamă atentă şi iubitoare.

Bărbații din viața Maiei Morgenstern

Actrița are trei copii cu trei bărbați. Tudor, în vârstă de 34 de ani, este fiul Maiei cu primul soț, actorul Claudiu Istodor. Eva Lea Cabiria, în vârstă de 19 ani, s-a născut din relația sa cu Andras Demeter, iar Ana Isadora, în vârstă de 16 ani, este rodul iubirii sale cu medicul neurochirurg Dumitru Băltățeanu.

Citește și: Cu ea a fost Cristi Chivu înainte să o cunoască pe Adelina! Are peste 40 de ani și este încă singură

Claudiu Istodor

Maia și Claudiu s-au căsătorit și au devenit părinți în timpul facultății. Timp de 16 ani, cuplul a trăit în iubire și armonie, simțind apoi că dragostea lor s-a sfârșit. Cu toate acestea, actorii interpretează chiar și azi roluri pe aceeași scenă, uneori alături chiar și de fiul lor Tudor.

Andras Demeter

După divorțul de Claudiu Istodor, actrița a avut o relație de trei ani cu Demeter Andras Istvan, fost secretar de stat în Ministerul Culturii şi fost preşedinte-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune. Au fost împreună la sfârșitul anilor ’90, însă nu și-au oficializat niciodată relația.

Citește și:  Formau un cuplu deși el era căsătorit! Primul bărbat din viața Deliei

Dumitru Băltățeanu

Între medicul neurochirurg Băltățeanu și actriță a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut în timpul unui turneu în Franța, la Marsilia, iar la mai puțin de un an de relație, Maia și Dumitru s-au căsătorit. Au împărțit 14 ani de iubire.

„Când ne-am cunoscut, a fost atâta comunicare între noi, atâta nevoie unul de celălalt… Ne-a fost sete unul de altul”, declara Maia la un moment dat, pentru Revista Tango / Marea Dragoste, citată de Click!. Neurochirurgul a abordat-o timid după o reprezentație din cadrul turneului.

Citește și: Pentru el a fugit de acasă? Cine este primul bărbat din viața Gabrielei Cristea

Maia a studiat la Academia de Teatru și Film între anii 1981 și 1985. Apoi, actrița a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț până în 1988. În cele din urmă, Maia a apărut pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din București, după alăturându-se trupei de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale”.