News

Bella Hadid și The Weeknd s-au despărțit încă o dată. Care este motivul

ioana pana
August 7, 2019 14:10 PM

La numai câteva zile de când Anwar Hadid și-a făcut publică relația cu Dua Lipa pe Instagram, iar zvonurile că între Gigi Hadid și un coleg de la emisiunea televizată la care participă se înfiripă ceva iau amploare, iată că Bella Hadid suferă încă o dată din cauza lui The Weeknd.

Pe aceeasi temaBella Hadid a revenit la culoarea naturală a părului

Conform E! News, cei doi s-au despărțit din nou, însă într-un mod discret, lipsit de dramatisme. Având o relație tumultoasă, faptul că cei doi s-au mai împăcat în trecut a confirmat faptul că între ei nu este doar o chimie trecătoare, ci o iubire reală și greu de stăpânit.

Care este motivul despărțirii

Surse au declarat pentru E! News că cei doi au încheiat relația din cauza programelor foarte diferite, și implicit a lipsei de timp. „Fiecare este într-un alt punct în viață . Bella se pregătește pentru Fashion Week, Abel lucrează la debutul său în calitate de actor.”, menționează aceeași sursă.

Ideea unei împăcari nu este exclusă, bineînțeles, mai ales cunoscând portofoliul celor doi, însă momentan menirea despărțirii este să ia o pauză și să se concentreze pe propriile lor proiecte individuale.

O relație tumultoasă

Deși aparent perfectă pe copertă, relația fotomodelului cu cântărețul a fost una intensă și cu năbădăi.

Cei doi s-au întâlnit în 2015 la Coachella, începând o relație, însă au rupt legătura imediat, în 2016. Câteva luni mai târziu, Bella a defilat pe podiumul Victoria’s Secret când Abel cânta, iar chimia dintre cei doi s-a putut observa cu ochiul liber.

The Weeknd a fost împreună cu Selena Gomez între timp, însă s-a reîntors la Hadid puțin timp mai târziu, în 2018.

De atunci, relația lor pare perfectă prin lentila aparatului de fotografiat: ori de câte ori cei doi au o apariție publică, sau pur și simplu decid să facă un selfie în confortul sufrageriei lor, Bella și Abel debordează o energie unică.

„Îl respect și o să îl iubesc pentru totdeuna”, a declarat Hadid după despărțirea din 2016. „Da, câteodată simt nevoia să fiu tristă sau să mă supăr, însă niciodată nu o să vreau să rup o legătură pe care m-am străduit atât de mult să o formez”, a continuat ea.