News

Bella Thorne, despre fotografiile nud care i-au fost furate din telefon: „Am fost amenințată”

adelina.duinea
June 18, 2019 16:34 PM

Bella Thorne spune stop hărțuirii online! Actrița a vorbit public despre hackerul care i-a furat imaginile nud din telefon. După ce i-au fost trimise numeroase alte imagini nud cu alte celebrități, dar și după ce a fost amenințată cu fotografiile personale, Bella a discutat public despre cele întâmplate.

Pe aceeasi temaCardi B, probleme de sănătate din cauza unei intervenții estetice

Bella Thorne, despre fotografiile nud care i-au fost furate din telefon: „Am fost amenințată”

Sâmbătă, 15 iunie, tânăra în vârstă de 21 de ani a publicat un mesaj pe contul personal de Twitter. În acesta, Bella mărturisește:

„În ultimele 24 de ore am fost amenințată cu propriile mele nuduri. Mă simt scârboasă, privită. Simt că cineva mi-a furat un lucru destinat cuiva special.”

Postarea continuă prin a menționa faptul că a primit „multiple fotografii nud cu alte vedete”. Din fotografiile mesajelor, hackerul i-a scris: „YO BELLA” și „Am toate videoclipurile”.

Bella a publicat, odată cu mesajul, și imaginile nud pe care le avea, menționând că le postează pentru a-și recăpăta puterea.

„Prea mult timp am lăsat un bărbat să profite de mine. M-am săturat. NU, NU-MI MAI POȚI LUA NIMIC. Pot dormi liniștită în seara asta. Nu-mi poți controla viața. Nu vei putea niciodată.”

Citește și: Kaia Gerber, fața noii campanii a brandului Jimmy Choo

Mulți dintre fanii actriței i-au luat apărarea. „Da, bravo! Vorbește pentru cei care nu o pot face singuri. Te iubim pentru puterea ta 💖” 

„Îmi pare extrem de rău că ești obligată să treci prin așa ceva. Ești o femeie puternică. Trăim într-o lume groaznică. Nu lăsa pe nimeni să te doboare, ești PUTERNICĂ ❤️”

Deși decizia de a publica imaginile i-a aparținut Bellei, țineți minte că imaginile personale nu trebuie niciodată compromise sau privite fără acordul persoanei fotografiate.

Nu contează că este sau nu celebritate. Iar, în cazul în care nu era DEJA clar, nu, nu este vina celor care se fotografiază nud.

Este dreptul lor să se fotografieze cum vor și să trimită cui doresc imaginile. Asta nu oferă nimănui dreptul să le distribuie. Cu toate acestea, precauția nu ar strica. Bella nu este singura celebritate aflată în această îngrozitoare situație.

Sursă: Allure