News

Bella Thorne, în lacrimi după ce a fost umilită în cadrul unui interviu

adelina.duinea
June 19, 2019 16:17 PM

Bella Thorne spune stop hărțuirii online! Recent, actrița a vorbit public despre hackerul care i-a furat imaginile nud din telefon. După ce a fost amenințată cu fotografiile personale, Bella a discutat public despre cele întâmplate.

Pe aceeasi temaBELLA THORNE

Bella Thorne, în lacrimi după ce a fost umilită în cadrul unui interviu

Deși încurajată de mulți, Bella a primit acuze dure din partea actriței Whoopi Goldberg în timpul show-ului TV The View. Vorbind despre cele întâmplate, Goldberg a criticat întâi de toate decizia actriței de a surprinde fotografiile respective.

„Dacă ești faimos/faimoasă, nu-mi pasă câți ani ai. Nu te fotografiezi nud. Odată surprinsă, acea imagine este înregistrată în Cloud și este disponibilă oricărui hacker. Dacă nu vrei ca asta să se întâmple, nu face fotografia. Îmi pare rău.”

Bella i-a răspuns imediat actriței pe contul personal de Instagram. „Dragă Whoopi, te-am iubit o perioadă atât de lungă de timp, dar sunt sincer atât de dezamăgită de răspunsul tău la cele ce s-au întâmplat.”

„Învinuiești fetele pentru că și-au făcut poze? Este bolnav și de-a dreptul dezgustător. Adică o fată nu-i poate trimite iubitului ei, de care-i este dor, imagini sexy cu ea? Lucruri pe care oricum le-a mai văzut deja?”

„Ca femeie, ar trebui să mă tem în propria locuință, pe propriul telefon, făcând orice? Așa vrei să fie femeile în general? Speriate de mase din cauza sexualității lor? Asta vrei? Eu una nu. Mă simt ofensată în numele tuturor celor care și-au făcut vreodată vreo fotografie sexy.”

„Mă simt ofensată pentru Jennifer Lawrence care se simte „violată public”. Mă simt ofensată în numele tuturor celor care s-au sinucis din cauza unor astfel de imagini. Viziunea ta este îngrozitoare și sper că ți-o vei schimba, având în vedere că prezinți un show dedicat fetelor tinere.”

În continuarea mesajului, Bella a publicat și o serie de clipuri în care plânge și spune că refuză să mai apară în cadrul show-ului The View. Actrița mărturisește și că nu și-ar dori ca fiica ei să urmeze sfaturile unor „femei în vârstă” care simt nevoia să „umilească” fetele tinere pentru așa ceva.

Citește și: Max Minghella și Elle Fanning sunt împreună

A publicat singură imaginile compromițătoare

Sâmbătă, 15 iunie, tânăra în vârstă de 21 de ani a publicat un mesaj pe contul personal de Twitter. În acesta, Bella mărturisește:

„În ultimele 24 de ore am fost amenințată cu propriile mele nuduri. Mă simt scârboasă, privită. Simt că cineva mi-a furat un lucru destinat cuiva special.”

Postarea continuă prin a menționa faptul că a primit „multiple fotografii nud cu alte vedete”. Din fotografiile mesajelor, hackerul i-a scris: „YO BELLA” și „Am toate videoclipurile”.

Bella a publicat, odată cu mesajul, și imaginile nud pe care le avea, menționând că le postează pentru a-și recăpăta puterea.

„Prea mult timp am lăsat un bărbat să profite de mine. M-am săturat. NU, NU-MI MAI POȚI LUA NIMIC. Pot dormi liniștită în seara asta. Nu-mi poți controla viața. Nu vei putea niciodată.”