News

Beyonce vorbește pentru prima dată despre noua sarcină

iulia.statie
December 10, 2019 11:09 AM

În ultima vreme au existat tot mai multe speculații privind o nouă sarcină a vedetei. Rotunjimile acesteia au devenit mai pronunțate, fanii începând să își pună întrebări.

Pe aceeasi temaBeyonce și Jay-Z au sărbătorit 11 ani de căsnicie! Cum au aniversat cei doi

Într-un interviu recent, artista a vorbit deschis despre noua sarcină, lămurind o dată pentru totdeauna pe toată lumea, potrivit Libertatea pentru Femei.

Beyonce vorbește pentru prima dată despre noua sarcină

„La o parte de pe ovarele mele!”, a fost răspunsul lui Beyonce, lăsând să se înțeleagă că nu este treaba nimănui ce se întâmplă în viața ei personală.

Beyonce este un artist desăvârșit, fiind adorată în toată lumea. Alături de soțul ei, Jay-Z, ei formează unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood.

Cât despre cel mai stresant lucru din viața ei, se pare că Queen B are aceleași probleme ca și noi toți. Artistei îi este greu să țină în echilibru viața personală și cea profesională. Ea încearcă să petreacă timp cu soțul și copiii ei și să se ocupe de carieră, având grijă ca mereu seara să ajungă acasă pentru cină.

Beyonce a avut parte și de multe încercări. Aceasta a pierdut mai multe sarcini, însă nu s-a lăsat din a lupta pentru ce își dorește. Acum este mama a trei copii minunați, Blue Ivy, 7 ani și gemenii Rumi și Sir, 2 ani.

Queen B și Jay-Z sunt căsătoriți de 11 ani, depășind în acest timp orice problemă fără a baga în seamă gurile rele.