News

Brad Pitt a vorbit despre despărţirea de Angelina Jolie! 'Ajunsesem într-un punct critic'

Verdict.ro
September 5, 2019 18:02 PM

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au despărţit în septembrie 2016 după 11 ani relaţie şi 2 ani de mariaj, însă separarea nu a fost una tocmai uşoară. Cei doi au împreună şase copii, trei naturali şi trei adoptaţi.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie vrea să se împace cu Brad Pitt! Actrița nu mai divorțează?

Brad Pitt a vorbit despre despărţirea de Angelina Jolie! ‘Ajunsesem într-un punct critic’

Actorul a povestit recent că a dus o luptă aprigă împotriva alcoolismului după despărțirea de Angelina Jolie. Într-un interviu acordat celor de la The New York Times, el a recunoscut că, după divorţ, a petrecut 18 luni la un program de dezacoolizare.

‘Ajunsesem într-un punct critic, aşa că am renunţat la băut. Am luat lucrurile așa cum au venit, așa că am renunțat la băutură. Să îi alături pe toți acești bărbați, care stau lângă tine, sunt sinceri și deschiși într-un mod în care eu nu sunt. Era un loc sigur în care nimeni nu te judeca’, a explicat Brad Pitt.

‘A fost chiar o ușurare pentru mine să îmi expun toate părțile negative în fața lor’, a mai declarat Brad Pitt.

Actorul de 55 de ani a mărturisit că a trecut prin momente grele.

Aveam probleme în familie. Adevărul este că noi toți ne confruntăm cu tristețe, durere și pierderi. Ne petrecem foarte mult timp ascunzând asta, dar de fapt, este în tine. Așa că, deschide-ți sufletul.”

În anii ’90, toată atenția era îndreptată asupra mea. A fost chiar inconfortabil pentru mine. Am devenit un singuratic și m-am neglijat. 

Sunt recunoscător pentru faptul că am fost capabil că fac lucrurile pe cont propriu. Pare o negare a acestei părți mai slabe care se află în tine, care trece prin probleme, chiar dacă este vorba despre stări normale, pe care toți le simțim la un moment dat. Cu siguranță cred că nu poți să ajungi să te cunoști cu adevărat până când nu vei accepta toate aceste lucruri’, a mai spus Brad Pitt.